USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хелловін продовжується: «Волинь-2» розгромно поступилася «Чайці». Фото

1 Листопада 2020 19:42
Учора головна команда «Волині» поступилася краматорському «Авангарду», створивши низку моментів, а сьогодні молодь «Волині» в рамках 9 туру Другої ліги приймала на «Підшипнику» команду з Петропавлівської Борщагівки «Чайку».

У перші тридцять хвилин команди обмінялися моментами, однак забити так і не зуміли. 30 хвилина і, здавалося б, зараз буде гол у ворота «Волині-2», адже арбітр призначив пенальті за фол волинян у власному карному майданчику. Проте кіпер Арсеній Коркодим вийшов героєм у протистоянні з Володимиром Тименком, який не зовсім вдало пробив з точки.

Однак до кінця тайму гості все-таки забили – Ярмак поцілив у ворота з лінії карного майданчика – 0:1.

По перерві молодь «Волині» заграла активніше. Зокрема Дмитро Янчук заробив пенальті, яке впевнено реалізував Назарій Богомаз – 1:1. Проте це все, на що спромоглися молоді «хрестоносці» в плані голів.

Натомість «Чайка» забила два голи-близнюки – в обох випадках захист «Волині» забував про Сафіханова, який замикав дальню стійку.

Невдовзі арбітр поставив третій одинадцятиметровий у матчі – цього разу у ворота лучан за гру рукою Лучки. До слова, за цей фол півзахисник отримав другу жовтку картку та залишив свою команду в меншості. Пенальті реалізував Максим Лещенко, який встановив остаточний рахунок матчу – 1:4.

Учора головний тренер «Волині» Василь Сачко говорив після програшу від «Авангарду», що це якийсь Хелловін, тож сьогодні можна сміливо сказати, що Хелловін для волинських команд продовжився. Не лише у футболі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пінгвіни Показати IP 1 Листопада 2020 23:07
Коли з нами ризикнете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus