USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батьки учнів Луцького НРЦ просять кошти на облаштування шкільного стадіону

28 Січня 2022 22:43
З проханням щодо виділення коштів на облаштування спортивно-розважального простору на пришкільному стадіоні звернулися до луцьких депутатів батьки вихованців КЗ "Луцький навчально-реабілітаційний центр«.

Із таким запитом під час засідання 25-ї сесії Луцької міської ради звернулася до колег депутатка Вікторія Майборода.

З її слів, другий рік поспіль батьки вихованців НРЦ беруть участь у конкурсі проектів громадського бюджету саме для того, аби виділили кошти на облаштування спортивного майданчика біля школи.

Читати ще: Шкільна родина Луцького НРЦ поповнилася двома десятками першокласників. Фото

«Батьки учнів навчального закладу у більшості безробітні або перебувають у складних життєвих обставинах. Багато із них навіть не мають мобільних телефонів чи смартфонів, тому ініціатива не набирає достатньої кількості голосів. На жаль, голосування можливе лише за наявності онлайн-банкінгу або цифрового підпису», – зазначила обраниця громади.

Вона попросила колег та міського голову підтримати дітей, які навчаються у НРЦ, і розглянути можливість облаштування спортивно-розважального простору на пришкільному стадіоні.

Луцькі депутати запит підтримали.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомяло про те, у навчально-реабілітаційному центрі проводилась термомодернізація за програмою НЕФКО. Також на стінах навчально-реабілітаційного центру завершили відновлення муралу.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus