USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт та модернізація Луцького НРЦ: на стінах закладу невдовзі відновлять яскравий мурал

26 Червня 2020 22:03
У луцьких закладах освіти продовжуються ремонтні роботи. Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук разом із дирекцією Луцького навчально-реабілітаційного центру проінспектували ремонтні роботи, що тривають у закладі, йдеться на сайті міськради.

У навчально-реабілітаційному центрі проводиться термомодернізація за програмою НЕФКО. Нещодавно тут було повністю утеплено покрівлю із використанням сучасних технологій, замінено вікна та двері на енергозберігаючі, виконано роботи з утеплення фасаду. Загальна вартість об’єкта становить понад 11 млн грн, в тому числі 6 млн грн грантових коштів та 5 млн грн із міського бюджету.

«Маємо тут ще одну школу, яка буде капітально відремонтована та термомодернізована, енергоощадна, яскрава, комфортна для учнів та вчителів. Навчально-реабілітаційний центр – навчальний заклад для особливих діток, тож приємно, що саме тут відбуваються ремонтні роботи. Естетична сторона закладу радикально покращилася, а окрім того – модернізована школа економитиме кошти міського бюджету.

На цій школі був мурал, який під час фасадних робіт зберегти не вдалося, однак ми знайшли тих художників, що його малювали, тож він буде відновлений найближчим часом, а автентичний вигляд цього місця буде збережено», – зазначив Ігор Поліщук.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus