USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Байден обізвав журналіста «сучим сином». Відео

25 Січня 2022 09:41
Президент США Джо Байден осоромився через включений мікрофон. Він обізвав журналіста телеканалу Fox News Пітера Дусі «тупим сучим сином».

Відповідне відео оприлюднили в Twitter.

Відзначається, що інцидент трапився в понеділок, 24 січня, перед зустріччю Байдена з економічними радниками.

Голова Білого дому сказав вступне слово, після чого журналістів попросили вийти, але вони почали вигукувати питання. За словами Байдена, питання стосувалися ситуації навколо РФ та України, а не зниження цін в країні, що і було темою зустрічі з економічними радниками.

«Чи відповісте ви на питання про інфляцію? Чи вважаєте ви, що інфляція – це політична відповідальність на проміжних виборах (до Конгресу, які повинні пройти в кінці цього року – ред.)?» – запитав Пітер Дусі.

«Це велика цінність. Більша інфляція. Що за тупий сучий син», – сказав Байден сам собі, але мікрофон був ще включений, а тому його почули всі.

Пізніше стало відомо, що Байден подзвонив журналісту та попросив його не ображатися. Дусі в свою чергу пообіцяв й надалі ставити незручні питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus