USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Базарники зганьбили Ковель

17 Березня 2012 14:45
Працівники і підприємці ковельських ринків влаштували демарш до приміщення адмінбудівлі Ковельської міської ради. Їх обурила поява конкурентів, які привезли до міста залізничників продукцію українських виробників із Харкова та інших міст України.

Про це пише газета Волинь-нова.

У центрі Ковеля з’явилися намети, де розгорнулася жвава торгівля різноманітним крамом, який подивував людей не тільки добротною якістю, а й помірними цінами.

«Купила два пальта всього за 1400 гривень. За такі гроші на наших ринках аби тільки одне вдалося знайти», - хвалилася одна жінка іншій.

Покупці, які з інтересом підходили до яток, цікавилися трикотажним одягом, білизною, куртками і пальтами, платтями і костюмами, виготовленими у традиціях Слобожанщини. Такий ярмарок підприємців Харківщини мав тривати дев'ять днів, і за цей час не тільки жителі міста, а й навколишніх сіл Ковельського та інших районів Волині змогли б придбати чимало гарних обновок.

Однак торгувати харківчанам не дали ковельські підприємці: більше сотні працівників ковельських ринків прийшли до міського голови Олега Кіндера з вимогою припинити ярмаркування приїжджих підприємців.

Свою позицію емоційно аргументували тим, що «чужі» відбили у них покупців, упала виручка. Ще й звинуватили міського голову в тому, що виставка-продаж проводилася незаконно.

З ініціативи депутата-підприємця В'ячеслава Шави навіть були зібрані підписи обранців громади для скликання позачергової сесії міської ради.

Кіндер у відповідь послався на лист директора департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради А. Проскуріна, який просив посприяти проведенню в Ковелі виставки-продажу товарів підприємств-виробників Харківщини і навіть сподівався, що такі ярмарки стануть традиційними.

Однак агресивні настрої ковельських підприємців цей документ не вгамував. Більше того, окремі з них навіть погрожували підпалити намети з товаром харків'ян.

Новина про те, що підприємці Ковеля виганяють харків'ян, швидко рознеслася містом. Наступного дня біля наметів, де вже згортали свій крам приїжджі, зібрався чималий натовп. Кілька сотень людей обурювалися поведінкою своїх земляків-підприємців.

Організатор ярмарку Олена Харіна розповіла: «Ніколи ще, відтоді, як влаштовуємо виставки-продаж, у жодному місті України не було такого прикрого інциденту, як у Ковелі, звідки нас фактично вигнали свої ж колеги-підприємці. Хоча всі необхідні платежі у міський бюджет було сплачено заздалегідь».

На позачерговій сесії Ковельської міської ради, що відбулася цього дня, підприємці зробили спробу заборонити заїжджим підприємцям торгувати у місті. Однак вона провалилася. Отож, депутати підтримали протилежне рішення: дозволити проводити ярмарки-продаж промислових товарів вітчизняних виробників з інших міст України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
Луцьк Показати IP 17 Березня 2012 16:22
Кончені.....
Іван до Луцьк Показати IP 18 Березня 2012 00:49
Все брехня , ніхто нікому не угрожав ,харків"яни смітили на пам"ятник Лесі Українки і працювали без туалетів .Ганьа організаторам! В парку повинні гуляти діти та молодь , а не трясти лахами підприємці, За містом їм місце.
ігор Показати IP 17 Березня 2012 18:06
Совість свою за копійки продали ці нахабні базарники
Бомба Показати IP 17 Березня 2012 18:09
Ковельське бидло.
Іван до Бомба Показати IP 18 Березня 2012 00:58
справа не в товарі , цінах , торгівлі , а в тому що паплюжать купою сміття пам"ятник Лесі Українці і в центрі нема жодного туалету. Я не хочу , щоб моя дитина в парку гуляла між торгових палаток з лахами ,є на це інші місця.
ковель до Бомба Показати IP 18 Березня 2012 11:57
тільки справжнє бидло може так обзивати людей прочитавши замовну статтю .Ті ж базарники платять у міський бюджет податки цілий рік (іне малі-600, 1000 і більше з пенс фонд) з яких отримує зарплату мер.Признайтесь,товари також є достойні і не дорогі .І дочекавшись зміни сезону,коли можуть заробити якусь копійку (чув що нема виручки в звязку з кризою)мер привозить їм такий дарунок .І ковельським базарникам ніто не дозволяє перетворювати ценр міста в балаган ні в ковелі, ні в харкові
Покупець до ковель Показати IP 18 Березня 2012 18:06
Але ж ковельські шпекулянти не йшли з вимогами про щось там "пам"ятник Лесі Українки,...." , а тільк ичерез те, що їх задавила жаба, що люди приїхали з нормальними цінами на товар. І не треба розказувати про сплату податків - сплачують всі, тільки не кожен хоче наварити на пересічному покупцеві 200-300% від закупочної ціни.. про що ви говорите...Ганьба ковельським спекулянтам!
ковель до Покупець Показати IP 18 Березня 2012 19:58
не було там ні нормальних цін ні нормальних речей .той самий хлам ,ще й майже весь китайський.а в базарників,які ставлять високі ціни особисто я не купую,пропоную це робити всім.знаходяться ті самі речі набагато дешевше в порядних продавців .але про місцевих підприємців і порядок у місті мер міг би подбати,а не перетворювати центральну площу міста у базар.нехай би відправив наших базарників у харків торгувати під міськрадою.цікаво було б на це подивитись
Бомба до ковель Показати IP 18 Березня 2012 19:06
Що ти мені тут мізки треш. Платить він податки. А хто їх не платить ? В кожного з заробітної плати їх відчисляють в бюджет і ніхто не ниє. А те , що ви ціни заламуєте астрономічні , вас базарників не цікавить ? На всі свята , Новий рік,Різдво,8 березня,Паска, ціни піднімаєте в декілька разів.Це вас мер заставляє нас обдирати до нитки ? Так що не ний. Навчися для початку проводити чесну конкуренцію. І не потрібно прикривати свою непорядність ,любов"ю до свого міста. Від вас більше мусору . ніж від приїзжих.
волинянин Показати IP 17 Березня 2012 21:05
ковельські базарники ще ненажерлися вони позорять волинь
Станіслав Показати IP 17 Березня 2012 21:32
Такі підприємці (спекулянти) це ганьба не тільки Ковеля а і Волині !
Ківерці Показати IP 17 Березня 2012 21:38
Це ганьба не тільки Ковеля а і Волині!
зе бест Показати IP 17 Березня 2012 21:45
Отже, є підприэмц, а є-баригі. Часто-густо навколо поняття "підприємець" здійснюється спекуляція щодо гіперсоціальної значимості цієї когорти, у якій поряд з реальними підприємцями перебуває неміряна кількість бариг не тільки за діяльністю, а й за свідомістю....
Міля Показати IP 17 Березня 2012 22:07
Ну й нахали ці базарники. Дикарі. Як легко повестися на дешевий популізм. Так вони і помаранчеву чуму зробили.
Док Показати IP 17 Березня 2012 22:44
Ковельські спекулянти, ой вибачте підприємці й нечули про таке поняття як конкуренція. Вона їм не потрібна. Це ж треба, з появою конкурентів ніхто не намагався до цивілізованого демаршу, як то цінові знижки, висока якість послуг та товарів, тобто поконкурувати з приїзджими і тим самим довести МИ КРАЩІ!. Ні краще забастувати й говорити в нас покупці пішли до інших. Бариги, зрозумійте, покупці йдуть туди де краще, а отже ви на них наживаєтесь та є не конкурентно спроможними. Стидоба!
111 Показати IP 17 Березня 2012 22:52
Треба збирати підписи щоб вигнати отого депутата що більше всіх кричав
*** Показати IP 17 Березня 2012 23:05
контрабандисти. чуже пруть, нічого не платять з того до бюджету, а з людей деруть. Конституцію ще ніхто не відміняв - це реальна дискримінація. Що до ніби то демпінгу цін - хай звертаються в антимонопольний комітет, а виганяти людей права жодного не мають. Куди дивляться правоохоронні органи?
Галина Петрівна Показати IP 17 Березня 2012 23:18
Поведінку ковельчан можна охарактеризувати одним словом - ПОЛІШУКИ !!!
Ковельчанин Показати IP 17 Березня 2012 23:57
Чергова замовна брехлива статейка від Кіндера. Розпорядження мера про дозвіл на проведення ярмарку не було! Кіндер сам це визнав перед людьми. На якій же тоді підставі харків’яни торгували протягом двох днів? Це називається – корупція. Узаконювати почали вже на позачерговій сесії міськради, яку ініціював той же Шава. І які хто бачив там товари підприємств-виробників міста Харкова? Переважно було барахло з Туреччини та Китаю, якого повно й на ковельських базарах. Тут треба бойкот не базарникам оголошувати, а Кіндеру, який толком навіть ярмарок не може провести.
Дрочуну до Ковельчанин Показати IP 25 Березня 2012 00:17
Ти наш не замовний псих.
Іван Показати IP 18 Березня 2012 00:44
Ковель зганьбив сам мер міста , який дозволив харків"янам 10 днів закидати сміттям пам"ятник славній поетесі Лесі Українці та працювати без біотуалетів. Організаторам ярмарку- ганьба!
ха-ха Показати IP 18 Березня 2012 00:55
особливо обуренним мешканцям раджу звернути увагу,товарами якого виробника торгували харків"яни:все Китай,з українського зовсім моло,а націнка-100%.Дійсно, лох- це доля....
Житель Показати IP 18 Березня 2012 10:21
В Ковелі на базарі принципово більше нічого купляти не буду в цих кончаних... позорисько..
ковель Показати IP 18 Березня 2012 14:05
злякавшись конкуренції-прикриваються памятниками та туалетами
Ілля Показати IP 18 Березня 2012 16:29
Мер повідомте яких саме Українських виробників(фабрики,заводи і т.п.п) були товари які в центрі міста продавали харківяни і чи дозволено підприємцям міста Ковель продавати Українські промислові товари в центрі міста?
БЮТ (ХАРКІВ, качанівська колонія КАМЕРА 21) Показати IP 18 Березня 2012 21:17
Люди, майте ж розум!!! Слово ярмарок це ще не означає дешево!! Ціни були вище ніж назарі на ті ж речі.Пальта були по 700 грн., але якість китайська. Ті покривала, що на базарі по 650грн і навіть в вопаку на 2 поверсі на ярмарці були по 800грн. Мені було шкода на вас дивитися. Та сама історія як і з помаранчевою революцією. Куда всі туда і ми!! Шановний мер!!!Ми вас посадили в крісло- ми вас можем пересадити в інше місце !!!На базарі кожен другий колгоспник, як ви принизливо обізвали цих людей, на відміну від вас має вищу освіту. і загнала їх туди відповідальність перед дітьми, перед сімєю. Чи ви думаєте тільки ваші дітки їсти хочуть. Ви дали людям роботу? Ні. А вони себе годують і людям роботу дають. Дайте людям роботу, зарплату, щоб вони там не відморожували собі руки, ноги, голови. Погрожувати людям, які годують сімї вчителів, лікарів, держслужбовців це небезпечно! а ща як на завтра всі колгоспники поздають свідоцтва в податкову?Будете зарплату держслужбовцям роздавати хабарями харківськими.
ГАНЬБА! Показати IP 18 Березня 2012 22:35
Чого ж не написали брехуни в замовній статті найголовнішого: директор департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради А.Проскурін у листі просив Кіндера запросити до участі в Харківському ярмарку підприємства та підприємців Ковеля та інших міст України? Але довгоносий мер-сюрприз бортонував ковельських базарників, взяв собі «на лапу», а потім зробив винними тих же базарників, яких зіштовхнув лобами з харків’янами. За це падлюка заслуговує всенародної ГАНЬБИ! А те, що розпорядження не видав, то він все свідоме життя по криміналу ходить.
Холуям і провокаторам Показати IP 19 Березня 2012 02:46
"Однак торгувати харківчанам не дали ковельські підприємці: більше сотні працівників ковельських ринків прийшли до міського голови Олега Кіндера з вимогою припинити ярмаркування приїжджих підприємців", - цинічна брехня т.з. "Мар’яни Вербівської". Пані "Вербівська" згідно даних пошуку на сайті "Волинь-нова" спеціалізується виключно на пропаганді БЮТ-"Батьківщини". Це їх PRщиця. Аналізуючи матеріали "Вербівської", їх тематику і географію можна з високим ступенем вірогідності припустити, що автором брехливого темника в стилі "міністерства правди" є одна депутатка Волинської обласної ради від "Батьківщини" з журналістським посвідченням. Останнім часом вона частий гість коридорів Ковельської ради. Складається враження, що ця мандатова пані після систематичних гучних скандалів ковельського мера Кіндера отримала партійне завдання "відбілити" ковельських кіндерів від очевидних провалів і систематичних білякримінальних історій. Переконаний, що тими ж руками і грошима готується серія публікацій про "прекрасні стрінки" господарювання ковельських бютівців. Якщо журналісти "ВН" мають бажання, то мають і нагоду відслідкувати рух коштів - оплату за замовну комерційну публікацію в десятиліттями шановній мною і найстарішій волинській газеті. "Вербівська", авторитетом "Волині" хочете прикрити викид тенденційного бруду? Не вийде. Бо правда - інша. Не ваша з Кіндером. А вашим чорним провокаціям з пожежами, підпалами вірять, хіба що, дурні. А в середу 14 березня, підприємці то лиш хотіли дізнатись, чому, дозволяючи торгівлю в центрі міста, їх обійшли стороною, не давши можливості поруч, по-партнерськи з харків’янами, поторгувати. Розвиток подій був наступним (кабінет 316 міської ради. 15 год. 22 хв.): Мер Кіндер: Світлана Олексіївна (Разумнікова - голова асоціації підприємців Ковеля, екс-депутат від БЮТ, нещодавно через зятя породичалася з Кіндерами), слухаю вас, оскільки ви були ініціатором, в частині зустрічі, підприємців... Разумнікова: Я не була ініціатором. Я просто…мене люди поросили. Всі дзвонили і до сих під дзвонять – просять, що хочуть зустрітися з міським головою. Мер Кіндер: По якому питанню? Разумнікова: По питанню організації оцієї (показує за вікно) торгівлі. На якій підстав ця торгівля організована і чому нашим підприємцям не було запропоновано отут торгувати? Це їхнє таке питання. Жінка-підприємець: Ми думали, що ви наша надія і опора Ковеля. Начну з того: ми за вас голосували, я лічно агітувала за вас. Я думала, що ви будете для нас – щось! Нічого не міняється. Чому? Мер Кіндер: Чуєте, чи ні? Якщо мова йде за базар, то йдем на територію базару… Жінка-підприємець: Послухайте, я не можу довести. Значить, якщо їм запропоновані такі умови, чому я маю метр-на-метр товктися? Я хочу ці самі умови. На якій основі їм «козирне» місце? Після того, як Кіндер оголосив лист департаменту підприємництва і споживчого ринку Харківської міської ради де українською мовою, чорним по білому, директор департаменту А.Проскурін ще 24 лютого 2012 року пропонує Кіндеру: «запросити до участі підприємства і підприємців міста Ковеля і інших міст України», ковельчани, які прийшли до своєї влади (фактично, на громадські слухання, тобто на зустріч з депутатами ради та посадовими особами місцевого самоврядування, під час яких члени територіальної громади можуть заслуховувати їх, порушувати питання та вносити пропозиції щодо питань місцевого значення, що належать до відання місцевого самоврядування) резонно запитали самовпевненого до непристойності мера: «Чому ви не согласували це питання з Асоціацією? Є Асоціація підприємців, рішення прийнято одноосібно. Ми почули в тому зверненні, що ви нам зачитали такі слова: залучити ковельських підприємців. Це явно на корист і харківських підприємців і ковельських. Чому наші підприємці взнають після того, як палатки виставлені». Ось харківський лист: http://radikal.ua/data/upload/fb1a9/0fccf/58ac80a76c.jpg) Мер Кіндер: Мова йде, чисто, за ту пропозицію, яка була висловлена в листі. Оскільки товар вистаився тільки сьогодні в першій половині дня, і втом форматі, що в листі чітко визначено, що це е-е-е-е виставка-ярмарок товарів виробництва міста Харькова, то сьогодні влане і була вказівка дана і відділу торгівлі в частині того, щоб перевірили ті товари. Якими торгують. Якщо ці товари не харківського виробництва, то, зрозуміло, що буде їм рекомендовано просто-напросто… Жінка-підприємець: Я сама особисто дзвонила у відділ торгівлі міськвиконкому і питала: чия це ініціатива, хто взагалі дав дозвіл на проведення цього ярмарку? Вони відхрестилися, скзали: торговий відділ ту не причом. Це є рішення міського голови одноосібне. Я говорила з Катериною Яківною. Мер Кіндер: Одноосібне. Перший заступник мера Трофимук: Всі наговорилися, чи ні? Всі наговорилися, чи ні? Мужчина-підприємець: Пане мер! Ви нас запросіть в актовий зал – дуже багато підприємців. Взаді там двісті людей стоїть. Нічого не чути. Мер Кіндер: Потрібно, або слухати, або просто перекрикувати. Мужчина-підприємець: Пане мер! Так це не етично, пане мер! Жінка-підприємець: Скажіть, будь-ласка, чому ви не відстоюєте інтереси ковельських підприємців, а захищаєте тільки інтереси харківчан? Криза! Плюнули, плюнули в обличчя тих людей, що голосували за вас. Плюнули нам в обличчя. Мер Кіндер: Мова йде за те, що сьогодні ми говоримо за те, що є звернення… Депутат Шава: (протиснувшись до забитої переважно жінками невеличкої зали): Я депутат Ковельської міської ради. Я хочу висловити одну річ: що неповага! Ви кажете, що ви голосували. Якщо неповага до вас є – мер сидить, а ви стоїте. То тепер будете на колінах стояти. Ви ж сказали йому – в сесійну залу перейдіть… Мер Кіндер: Шава йдіть… Депутат Шава (до Кіндера): Не «Шава йдіть», не «Шава йдіть». Я є депутат міської ради і требую у вас… Присутні (Кіндеру): Ми за вас голосували. Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Ганьба! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Мера – геть! Скандуючи ці гасла півтори сотні людей рушили з третього на перший поверх до сесійної зали… Досить показова розмова вийшла там – внизу. Виявилось, що відчинити сесійну залу можна лише «по-дзвінку» мера. Підприємці ще раз переконалися – при такій дисципліні ніхто без волі мера нічого в місті не відкриє. І не поставить. В тому числі і ярмарок навпроти місцевого «Білого дому». Так де тут претензії ковельських підприємців до харків’ян, га, «Вербівська»? До Кіндера – так, до влади – так. Люди прочекали міського голову у сесійній залі майже півгодини. Ні мер, ні зами, ні численна чиновницька челядь, в тому числі з депутатськими значками до людей не прийшла. І тоді чаша терпіння присутніх переповнилася: Не гора йде до Магомета, так Магомет до гори, - по філософськи промовив хтось з присутніх і понад сотня зневажених владою людей рушили до мера в кабінет. На особистий прийом… Саме в цьому кабінеті Кіндер особисто в присутності півсотні людей і журналістів визнав підприємцям про відсутність його розпорядження щодо розміщення ярмарку на підставі відповідного договору. До кінця дня мені подадуть службову записку: якщо там нема виставки-продажу, то цей ринок завтра буде закритий, - це Кіндер запропонував своїм розпорядженням оформити таку собі комісію з числа влади і підприємців, яка б мала перевірити доцільність і законність функціонування харківського ярмарку. Якщо ж все законно, так для чого людей напрявляти в сторону харків’ян. Ось він момент істини! Його перший заступник Трофимук особисто в присутності підприємців та журналіста «Волині» Гаврилюка так охарактеризував розміщення ринку: «Вийшла велика помилка, пов’язана з тим, що начальник відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів поїхала на курси. Вона організовувала це все». Знов «стрілочник». Цього разу завідувачка відділу торгівлі А. Барна, яка перебувала на курсах в Луцьку. На запитання присутніх, яким же чином десятки харків’ян в центрі міста справлятимуть нужду, бо громадського туалету й на горизонті не видно, перший заступник мера не зморгнувши оком, заправськи випалив - для вирішення цієї проблеми укладено договір з Палацом учнівської молоді. Звідки ж знати цьому наполеонистому коротуну, що навіть при великому його бажанні керівник закладу освіти ніяк не могла укласти такий договір. Бо отримала б шанс побувати в буцегарні, як і деякі Трофимукові підлеглі, що за даними прокуратури привласнили майже 300 тисяч гривень коштів від орендної плати комунальної власності. Справа передана до суду, а «координатор» діяльності цих підсудних чиновників і далі «учить життю»? Так ось, ПУМ є закладом освіти, установою з особливим санітарним режимом, і допуск в його санвузли десятків гостей міста з іншого регіону держави неминуче призвів би до санепідзагрози. Керівник ПУМу не ворог ні своїм вихованцям, ні собі. Тому й підтвердила, що жодниї договорів не підписувала і не могла це зробити по чисто формальній причині: яким чином оформити послуги по користуванню освітнім туалетом. Про явні порушення правил протипожежної безпеки ніхто й не говорить – десятки легкозаймистих палаток з тоннами краму буквально оточили цей заклад освіти. Які протипожежні розриви, які відстані проходів і вогнегасники? Про це говорили підприємці меру Кіндеру, а він лише стояв вилупивши очі. Це було наприкінці робочого дня в середу 14 числа. А наступного дня розпорядження дивним чином "з'явилося" лише як звук з утроби мера Кіндера. Напевно, недарма пані Барна, сама вчорашній підприємець, в передніч неслася маршруткою з обласного центру. А скільки ще чиновників надвечір гнали до ради - її вікна світилися й поночі. Готували «розпорядження»? Саме за це "розпорядження", яке не те що не було роздане народним обранцям для ознайомлення перед затвердженням, не було оголошене своїм змістом, а навіть не було означене реквізитами (№ та датою видання)тобто за порожній звук і підняли руки ковельські депутати. Голосували за "кота в мішку", якого там і не було. Не вірите - запитайте стенограму і аудіозапис сесії ради. На прохання людей із залу - «Читайте голосніше», - почули Кіндерове: «Ви знаєте що, або вас зараз будуть виводити, або ви будете сидіти і слухати» - Кіндер. І продовжив, звертаючись до депутата: «Шава помовчіть, я вам сказав, інакше вас зараз виведуть із залу». Ось так – коротко і ясно. Добре хоч не розстрілювати прямо біля стіни ради. Однак "Вербівська" забула написати про цей «видатний» сесійний "демократизм" владо-опозиціонера Кіндера: вперше в історії пленарних засідань Ковельської ради він залякував своїх численних виборців і депутата Шаву видворенням за допомогою міліції. За що? Дивлячись на ваші дії, бютівці, кучмізм відпочиває після вашої "демократії" по-ковельски. Ковель - резервація реалізованої "Батьківщиною"влади. Її маленький, локальний прототип. А такою могла (і може) стати вся Україна. Яку будуть виводити з міліцією за необережно сказане слово. Можливо сказане лідеркою про «колючий дріт» і «біомасу» не просто обмовка? І буде ця Україна з владцями-браконьєрами, хабарниками, казнокрадами, брехунами, які за допомогою українського народу прийшовши до влади. А після перемоги, цей український народ, що непрошеним насмілився прийти на прийом, називають то "колхозом", то "базаром". І, позичивши очі в Сірка, скажуть, як Кіндер своїм виборцям-підприємцям: "Я вам щось винен?!" Ще й як винен,Кіндер: в Ковельській МДПІ станом на 01.01.2012 року зменшилась кількість зареєстрованих осіб на 196 чоловік. З цих осіб, на 452 особи зменшилось суб’єктів, які здійснюють діяльність у сфері торгівельного обслуговування і викупляють патент про сплату фіксованого податку. За 2011 рік ними сплачено до бюджету на 451,5 тис. грн. менше в порівнянні з 2010 роком. Кількість підприємств, що працюють за спрощеною системою скоротилась в порівнянні з 2010 роком з 138 до 129. І сплачено ними єдиного податку на 836 тис. гривень менше порівняно до попереднього. Аналогічна ситуація і серед суб’єктів підприємництва – фізичних осіб. Їх кількість в порівнянні з 2010 роком скоротилась на 306 чоловік і сплачено ними до бюджету на 2 млн. 537 тис. грн. менше ніж в 2010 році. Ось такі фанфари, «Вербівська»!!! Чи, точніше «Вербовська» - від вербувати… На позачерговій сесії міськради, Вербівська, підприємці жодних спроб заборонити торгувати харків’янам не робили. Харків’яни й так не торгували з кінця вчорашнього дня. І у внесеному депутатом Шавою проекті рішення про заборону не йшлося жодним словом. Там констатувався факт - в центрі міста здійснюється несанкціонована торгівля, з порушенням санітарних, протипожежних норм і рекомендувалось раді визнати діяльність мера Кіндера та його заступника Трофимука незадовільною стосовно упущень в організації ярмарку. І все. Однак вам – божа роса. Кому не лінь, огляньте друкований номер газети «Волинь-нова» з цим "матеріалом". Ця "стаття" «Вербівської» позначена зірочкою, що означає - розміщена на правах реклами. Одним словом - замовна, проплачена замазуха. Кіндерам вдалося, як жодній «злочинній владі», посварити східняків із західниками. Ковельчан з ковельчанами. Кіндер часо-густо в спілкуванні з людьми вживає слово «хам», «хамський». Хам – син біблійного Ноя, коли родитель спав, поглумився над ним. Приспавши ковельчан солодкими гаслами вселенської справедливості і правди кіндери поглумились над ними – своїми політичними родителями, джерелом влади. Так хто кіндери після цього? P.S.До п. Мирослава Ватащука - змініть, будь-ласка, назву статті. Не "базарники" зганьбили Ковель. Це зробив міський голова з командою провокаторів-неадекватів.
ковель до Холуям і провокаторам Показати IP 19 Березня 2012 10:32
дуже аргументована стаття.пропоную повідомити про вчинки білосерднчного мера та його гвардії до ТСН ,ICTV та інших новин . Може зацікавиться й прокуратура чи сбу.мер повинен захищати виборців ,а не зраджувати їх і думати де взяти свіжого хабаря чи привласнити комунальне майно.всі знають що ковельчанам живеться не солодко.фактично не працює жодне підприємство і люди йдуть торгувати на ринок, їдуть в польщу,пробують заробити копійку без допомоги держави не від доброго життя , і зраджувати своїх виборців ще у такі важкі часи -злочин.ясно,що така людина не достойна називатися мером нашого славного міста.думаю,що люди,які віддали свій голос за нього, зрозуміли свою помилку і потрбіно її виправити .достойних людей вистачає
Пану Т. з Ковеля до ковель Показати IP 25 Березня 2012 00:00
Попарся з друзями, бухни, пройде.
не холуям, а просто х...ям до Холуям і провокаторам Показати IP 24 Березня 2012 23:59
Траба звернутися з приводу вашої повносправності. Таким як Ви допомагають на вул. Димитрова в м. Луцьку, там сорочок, які зав"язують на спині вистачить.
Нок Показати IP 19 Березня 2012 10:29
Противно читати,замовна-незамовна стаття, мені без різниці! В даному випадку базарники таки зганьбили Ковель! А слабо було знизити хоча б на 20-30% ціни нв своє барахло, яке продається в переважній більшості на базарах!Люди таки згинуть за метал!І не потрібно прикриватися турботою за пам"ятник та справляння нужди харків"янами!Однм словом,позорище......
Не там рахуєте "холуї і провокатори" Показати IP 19 Березня 2012 13:28
Правильно написано про холуїв. Їхнє діло підмах...підгавкувати за хазяїном. А хазяїн, бач, за ковельчан думає? Що ціни на ринку високі? Ти краще подивись на ціни, які сам вставнолюєш для ковельчан за комунальні послуги. Ото справді вони вищі за будь-які в області. Що там область, київські набагато менші! Чого не виєте холуї? Чого не обурюєтеся ненажерливістю ковельського брехуна. Через непомірну платню за послуги "Ковельхолоду" місцевий житель подав до Європейського суду. Заява прийнята до розгляду. Тільки на відміну від бойких кіндерів за їх діяльність тепер відповідає моя держава - Україна! Ганьба ковельській владі!
яка різниця Показати IP 19 Березня 2012 14:57
ковельських базарників на дибу... одні уроди на ринку торгують...
Лучанка Показати IP 19 Березня 2012 17:03
В тому Ковелі, що не день то дурдом. Китай не Китай, якщо люди купують то яка вам різниця. Позорище, а не підприємці.
Ковельчанин до Лучанка Показати IP 19 Березня 2012 18:54
Заберіть Кіндера собі назад до Луцька і у вас дурдом почнеться.
Патріот Показати IP 19 Березня 2012 18:05
Стидоба!Такі підприємці (спекулянти) це ганьба не тільки Ковеля а і Волині !
Схибленому до Патріот Показати IP 25 Березня 2012 00:12
Тобі певно приємно самому з собою дискутувати і під різними "псевдо" лити своє г...о. Гадюка, якщо не скине яд може сама себе отруїти. Ти себе не отруєш. На виставці ядучих плазунів ти б отримав золоту медаль.
"Морда лица" ковельської влади? Показати IP 19 Березня 2012 22:29
Що б там бютівці не перли на своїх виборців-підприємців, а ковельський Кіндер на днях ще й судом визнаний брехуном. І оштрафований до того ж (хоч якась користь для бюджету). Постанова тут: http://radikal.ua/data/upload/fb1a9/05615/54662a1b89.jpg http://radikal.ua/data/upload/6895e/0fccf/7077cbcc82.jpg http://radikal.ua/data/upload/c2184/05615/6919dd43d4.jpg А так цей вибір ковельчан спілкується з виборцями в 316 кабінеті: http://radikal.ua/data/upload/4fa6c/6895e/d057c12a4b.jpg http://radikal.ua/data/upload/69fda/69fda/e1e746f3cb.jpg http://radikal.ua/data/upload/0fccf/6895e/a4e74d7546.jpg http://radikal.ua/data/upload/4fa6c/0fccf/beced7974d.jpg http://radikal.ua/data/upload/49112/c2184/afccba801c.jpg http://radikal.ua/data/upload/4fa6c/0fccf/6865c1b028.jpg http://radikal.ua/data/upload/49112/fb1a9/770343ba8c.jpg http://radikal.ua/data/upload/0fccf/fb1a9/cdaccda9da.jpg http://radikal.ua/data/upload/69fda/ba193/51727a19be.jpg http://radikal.ua/data/upload/c2184/4efc3/924b202fd8.jpg http://radikal.ua/data/upload/69fda/05615/aebd65b644.jpg http://radikal.ua/data/upload/4efc3/69fda/32333d692e.jpg http://radikal.ua/data/upload/0fccf/4fa6c/f430df55a4.jpg http://radikal.ua/data/upload/69fda/49112/8c0f6c4973.jpg http://radikal.ua/data/upload/4efc3/fb1a9/24b63a61bf.jpg http://radikal.ua/data/upload/4fa6c/04012/2efe2a0b87.jpg http://radikal.ua/data/upload/ba193/6895e/fd8ddf19b3.jpg http://radikal.ua/data/upload/ba193/4fa6c/64c7dd419c.jpg http://radikal.ua/data/upload/4efc3/c2184/cb2fcaa18a.jpg http://radikal.ua/data/upload/fb1a9/ba193/4231a6a064.jpg http://radikal.ua/data/upload/05615/6895e/89c5bdb80b.jpg http://radikal.ua/data/upload/04012/49112/4a228203ea.jpg
Цілодобовий службовий бар мера Кіндера та наслідки "хазяювання" Показати IP 22 Березня 2012 00:03
http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i625/1203/34/f3e2a6daddb6.jpg.html http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i600/1203/1c/2057a92905ae.jpg.html
Тому хто подає патрони. до Цілодобовий службовий бар мера Кіндера та наслідки "хазяювання" Показати IP 25 Березня 2012 00:08
http://perec.in.ua/cartoon/36/ Чого ви пристали до Сірожи. Він і так бідний, нього скрізь вигнали - і з освіти , і з міськвиконкому, і скоро з медицини попруть, бо на СОМа хвоста піднімає. Не гнівайтеся, він же хворий, на групі, але скоро його СОМ долікує, то й будуть люди. Руки геть від Сірожи Товкача!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus