USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Без обмежень» повертаються до Луцька з кращими хітами за 20 років

15 Лютого 2019 17:56
Гурт «Без обмежень» повертається до Луцька з кращими хітами за 20 років.

Концерт «На біс» відбудеться 3 квітня о 19.00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

«Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя.

З перших акордів своїх композицій «Без Обмежень» заряджає позитивною енергетикою кожного слухача, з перших концертів підкорює своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників.

Пісні колективу звучать в ефірі багатьох радіостанцій України. Гурт неодноразово підкорював хіт-паради та завоював високі рейтинги.

Драйв і енергію, які гурт передає в своїх піснях, всі ті емоції та почуття, які «Без Обмежень» дарує на концертах складно описати словами, але можна з упевненістю сказати, що хлопці викладаються на всі 200% і публіка просто божеволіє від них. Досить душі відчути цю енергетику один раз, і вона ніколи не забуде емоції, подаровані командою «Без Обмеженень», – пишуть організатори.


За перший тиждень уже продали понад 200 квитків на концерт.

Організатор події : Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency»

Генеральний партнер концерту та туру : Novelina

Інформаційні партнери події : Волинські Новини, Волинь Online, Конкурент, Таблоїд Волині, Район.Луцьк, Бізнес.Район, Перший, СіД FM, Лу Радіо, Наш Луцьк Life, NLL PROMO GROUP.


Детальніше про подію тут .

Квитки можна придбати :

– Каса #TikhonovAgency : Бар П’ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17)

kasa.in.ua

lutsk.karabas.com

– Каса Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка

– Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь»

Довідка за телефонами :

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus