USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.42 41.60
  • PLN 10.32 10.46

Без трактора і грошей: справу про шахрайство на Волині розглядають шостий рік

12 Червня 2024 19:39
Понад 20 людей із різних областей України переконані, що стали жертвами шахраїв. Ті купували у фірми з Луцька сільгосптехніку, а в результаті залишилися без нічого.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як каже сторона обвинувачення, постраждалі особи спокусилися на оголошення з продажу техніки за привабливою ціною від лізингової компанії «Еталон». Згодом ті зв’язалися з консультантами, попідписували з ними договори, сума в яких істотно відрізнялася від тієї, яку бачили в оголошеннях.

Читати ще: Ні тракторів, ні грошей: у Луцьку потерпілі роками судяться з шахраями

Після залишеного завдатку покупці зосталися без товару та грошей. Справу про невдалі покупки слухав не один суддя Луцького міськрайонного суду. За шість років розгляду встигла змінитися колегія Феміди.

За обвинуваченням у шахрайстві судять чотирьох людей, які на засідання ходять регулярно. Потерпілі ж засідання пропускають: хтось не може, хтось хворіє, хтось зневірився в поверненні коштів.

На останнє слухання ніхто з них не з’явився. Прокурор пояснив, що частина живе за межами Луцька – в інших областях. Відтак сторона обвинувачення запропонувала суду відкласти засідання. Усі з пропозицією погодилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus