USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Безопераційна ліпосакція СRISTAL в Києві*

25 Лютого 2019 17:22
Швидко та легко позбутися зайвих жирових відкладень – мрія багатьох людей. Але сьогодні завдяки кріоліполізу CRISTAL це стає реальністю. Цей метод дозволяє без операційного втручання виконати ліпосакцію. Часто ми чуємо, що жир треба спалювати, але це не зовсім коректний вираз – насправді в процесі схуднення жир окислюється та виводиться з організму.

«Цього ефекту можна намагатися досягти дієтами та спортом, а можна безпосередньо впливати на жирові клітини та змушувати їх під дією неінвазивного охолодження запускати процес окислення або, інакше кажучи, ліполізу. При цьому інші тканини організму не страждають, а ефект забезпечує те бажане місцеве схуднення, якого неможливо досягти ні дефіцитом калорій, ні фізичною активністю», – розповіли фахівці клініки пластичної хірургії Ана-Космо (Ліцензія МОЗ України АВ № 526541 від 11.03.2010, вища категорія акредитації МОЗ України за номером 7229).



Жирові клітини більше схильні до впливу низьких температур (у порівнянні з м’язовою тканиною та нервовими закінченнями). При охолодженні клітини ліпідів гинуть, що призводить до вивільнення циклінів, службовців запальними медіаторами. Завдяки їм запускається робота протея-ферментів, які протягом декількох місяців будуть «переварювати» жир, що зазнав кріоліполізу. Виведення буде точно таким же, якби ви з’їли жирний продукт.

В результаті ліпідний прошарок поступово зменшується, шкіра встигає підтягуватися, а ви отримуєте прекрасний естетичний ефект.

Рецептори, що відповідають за накопичення та «спалювання» жиру, закладають на генетичному рівні, тому хтось дуже швидко набирає об’єми в стегнах, у когось весь жир йде в живіт, а у когось першою чергою збільшуються руки. Розбіжність кількості рецепторів набору та окислення жирової маси призводить до появи проблемних зон (тобто в деяких ділянках жир залишається на місці, що б ви не робили). Деякі види локалізованих жирових відкладень проявляють стійкість до свого усунення при дотриманні дієти або виконання спортивних фізичних вправ.

Генетику змінити не вийде, тому кращий вихід з ситуації, що склалася – місцевий вплив на жирове відкладення. Після обробки тканин холодом внаслідок загибелі жирової клітини запускається імунна відповідь (подібна до тієї реакції, яка відбувається при алергії). Організм сприймає мертву жирову тканину як «ворожого агента», тому стрімко позбувається від нього.

Плюси ліпосакції холодом CRISTAL



Кріоліполіз CRISTAL має низку важливих переваг:

ефект схуднення досягається всього за одну процедуру (в дуже рідкісних випадках доведеться робити повторну обробку);

зональне схуднення;

відсутність травматичності (жодних розрізів, набряків, синців);

не потрібна реабілітація;

жодних больових відчуттів;

немає необхідності в наркозі;

процедуру можна проводити в будь-яку пору року;

універсальність апарату CRISTAL GO: процедура підходить для обробки будь-яких ділянок з жировими відкладеннями;

нешкідливість для організму: процес розкладання та виведення ліпідних клітин відбувається природним шляхом;

ефект залишається назавжди: якщо ви не будете набирати вагу, то відкладення не з’являться знову;

з метою економії часу можна паралельно з кріоліполізом проводити процедури для омолодження обличчя.

Показання та протипоказання до проведення процедури

Кріоліполіз CRISTAL – ефективний метод, який дозволяє зменшити жировий прошарок: на животі, сідницях, в області талії, над колінами, на стегнах, внутрішній поверхні рук, спині.

Варто врахувати, що кріоліполіз має також і свої обмеження. Процедура не проводиться у разі, якщо:

пацієнтка вагітна або годує дитину грудьми;

порушена цілісністть шкіри в зоні впливу (є порізи, висипання, подразнення);

у людини ожиріння останньої стадії;

пацієнт носить кардіостимулятор;

людина страждає синдромом Рейно;

є алергічна реакція на холод.

Кріоліполіз CRISTAL в Києві



Записатися на прийом до лікаря-косметолога можна на сайті клініки https://anacosmo.ua/meditsinskaya-kosmetologiya/kriolipoliz-sristal-bezoperatsionnaya-liposaktsiya/.

В Ана-Космо працюють висококваліфіковані фахівці, які використовують інноваційне обладнання для кріоліполізу (висока якість та ефективність проведення процедури гарантована).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus