USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Біля берегів Туреччини потонув човен з мігрантами

23 Липня 2021 18:06
Біля берегів Туреччини затонув човен з мігрантами. Влада країни виділила засоби для пошуку людей. Частину пасажирів змогли врятувати.

Про це повідомляє 24 канал.

Трагедія трапилась неподалік ввечері 22 липня. Влада країни повідомила, що на борту були нелегальні мігранти.

Човен затонув у Середземному морі орієнтовно за 260 кілометрів на північний захід від турецького міста Каш. У Міністерстві транспорту й інфраструктури Туреччини повідомили, що трагедія трапилась орієнтовно о 21 годині. Як тільки влада країни дізналась про трагедію, то скерувала на місце турецькі морські кораблі та літак.

Попередньо відомо, що на човні закінчилося пальне. Наразі влада не повідомляє, з якої країни мігранти вийшли в море та звідки вони родом. Вони прямували до берегів Італії. Міністерство оборони Туреччини заявило, що вже вдалось врятувати 37 з 45 біженців.

Попередньо відомо, що судно турецької компанії підібрало більшість людей, ще деяких – грецький гелікоптер.

Доля ще 8 людей залишається невідомою. Влада продовжує пошукові роботи, попри те, що у морі вирує шторм.

Попередньо відомо, що Туреччина увійшла в історію як головний транзитний пункт для мігрантів, які намагаються потрапити у Європу.

Нелегальні мігранти намагаються через Туреччину потрапити у Європу. Для цього вони часто ризикують життям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus