USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Польщі показали, як мігранти штурмують кордон за підтримки білоруських спецслужб. Відео

21 Жовтня 2021 14:21
Нелегальні мігранти, які тривалий час перебувають на польсько-білоруському кордоні в районі населеного пункту Уснаж Гурний, у середу спробували силоміць перетнути кордон, використовуючи колоди дерев для усунення колючого дроту.

Як інформує Прикордонна служба Польщі, спроба силового перетину кордону відбувалася за підтримки білоруських служб, передає Укрінформ.

На відео, яке розповсюдили польські прикордонники, видно кільканадцять осіб, які кидають колоди дерев на колючий дріт, палками намагаються зробити прогалину у загородженні. Вони припиняють свої дії після того, як польські прикордонники розпиляють в їхній бік, ймовірно, перцевий газ. На відео видно, як біля мігрантів стоять представники білоруських служб з автоматами, які не перешкоджають їм ламати загородження на кордоні.
Раніше польські прикордонники інформували, що останнім часом мігранти групами до 100 осіб і більше кілька разів намагалися силоміць перетнути кордон з Польщею, знищуючи загороду з колючого дроту з польського боку кордону.

За минулу добу польські прикордонники зафіксували 424 спроби нелегального перетину кордону, від початку жовтня – понад 10 тисяч.

Як відомо, Варшава на початку вересня запровадила надзвичайний стан на кордоні з РБ, звинувачуючи режим Лукашенка у гібридних діях проти Польщі та країн Балтії.

Сейм Польщі проголосував за спецзакон, яким передбачається збудувати cучасне загородження на кордоні Польщі з Білоруссю, Росією та Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наблюдатель Показати IP 21 Жовтня 2021 14:41
Правильно делают. Мигранты должны жить в тех странах, которые развалили их страну военным путём
Він до Наблюдатель Показати IP 21 Жовтня 2021 19:13
Нову методичку підкинули, москалику?
Анонім до Він Показати IP 21 Жовтня 2021 22:41
Йому стакан сивухи налили, на більше він не вартий.
Анонім до Наблюдатель Показати IP 21 Жовтня 2021 22:42
Тобто в паРаші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus