USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На що мігранти перетворили столицю Франції. Фото

26 Жовтня 2016 16:32
Як відомо, тема біженців в Європі надзвичайно актуальна і настільки гаряча, що зачіпає весь світ. Тут стикаються два протиріччя: принципи моралі і цінності, які приносять з собою іммігранти.

Цивілізоване суспільство не може не допомогти тим, хто втікає від воєн і смерті, пише NewsOboz.org.

Виходить так, що європейці жертвують своїм укладом, адже саме їм доводиться «розгрібати» все те, що несуть з собою біженці. Звинувачувати їх у чомусь складно - вони звикли жити за зовсім іншими законами і все частіше переходять межі дозволеного, а це дуже не подобається місцевим жителям. Ця криза набуває все більших масштабів.

На поданих нижче фотографіях зображений розгром, який залишили після себе африканські мігранти у самому центрі Парижа. Це сліди перебування декількох сотень людей, які вступили в зіткнення з поліцією. Проти біженців довелося застосувати сльозогінний газ і силу.

Невідомий француз зняв, як виглядає «табір» біженців на авеню Фландр. Після того як поліцейські заарештували мігрантів, на вулиці залишилися лежати їхні речі, матраци і купи сміття.

Можна побачити, що люди живуть у картонних коробках, а всі їхні речі упаковані в поліетиленові пакети. Французи не співчувають мігрантам, навпаки - звинувачують їх за те, що вони псують історичний вигляд стародавнього міста.

«Парижа, який ви знаєте за фільмами і рекламними оголошення, вже немає, - пишуть вони у своїх блогах. - Деякі райони виглядають так, ніби пережили кінець світу. Скоро це чекає і райони, які відвідують туристи, і Париж назавжди втратить свою романтику».

Нагадаємо, саме через проблеми з біженцями влітку більш ніж половина британців (51,9%) висловилася за те, аби покинути ЄС.

Це перший прецедент в історії ЄС, тому важко оцінити його наслідки. Адже ЄС втратить не лише стабільного економічного партнера, а й військову опору. Результати референдуму сколихнули і спричинили розбіжності всередині самого Об’єднаного Королівства. Адже 62% шотландців бачать себе суто в ЄС, а Північна Ірландія взагалі хоче провести референдум, аби відокремитися від Британії.

Оскільки українцям активно обіцяють безвізовий режим з ЄС, проблема мігрантів може стати актуальною й для України.

Своєю чергою, голова облради, засновник Фонду «Тільки разом», член президії політради партії УКРОП Ігор Палиця переконаний: для того, аби Україна стала направду європейською державою, українці мають багато чого зреалізувати.

Питання ж вступу України до ЄС, на думку політика, не повинно бути для нашої держави першочерговим, оскільки в Україні в цілому й на Волині зокрема, є безліч невирішених проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Фу Показати IP 26 Жовтня 2016 16:57
Дикі люди! Обгородити африку колючим дротом, всіх туди вивезти і слідкувати шоб не втікали більше до європи!
Анатоль_ Показати IP 26 Жовтня 2016 17:41
Україні така Європа не потрібна!
Корінний лучанин до Анатоль_ Показати IP 26 Жовтня 2016 18:22
Іншої НЕМА! Є така як є!
Sieger Показати IP 26 Жовтня 2016 18:21
В Конституції Європейського Союзу багато сказано про права людини. В свою чергу про права мавп там не сказано нічого. В нас вони себе ще в межах розумного поводять, бо знають, що в нас не Європа і розмова в разі чого буде коротка. А жабоїди самі винуваті, догрались. Ані краплі не шкода перлину Франції. Продовжуйте далі гратись в дєрьмократію, панове європейці, і "то ли ещё будет, о-ё-ёй". ;)
кот Показати IP 26 Жовтня 2016 19:25
Майдан по- африканськи в Парижі
понт Показати IP 26 Жовтня 2016 19:27
наїдуть африканці до нас і те саме буде(
evrei до понт Показати IP 26 Жовтня 2016 21:38
До вас салоїди вони навіть за гроші не підуть)))))))
Хлопець з села Показати IP 26 Жовтня 2016 21:23
А чого вони всі пруться до міст - є ж села, ферми - і робота там завжди знайдеться, і істи є. А то біжать з г...на відразу в Париж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus