USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцька ліквідують комунальне підприємство

22 Лютого 2021 13:39
На етапі ліквідації знаходиться комунальне підприємство «Рокині», що в однойменному селищі Луцького району.

Про це йшлося 22 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк розповів, що на минулій сесії міськради депутати розглянули пару проєктів рішень про ліквідацію комунальних підприємств, що знаходяться на території приєднаних громад.

«Залишилося останнє підприємство, яке ми пропонуємо ліквідувати. Чому його не виносили на попередню сесію? Бо було питання зі складом ліквідаційної комісії. Директор підприємства спершу не погоджувався очолити комісію», – сказав Микола Осіюк.

Як зазначив, саме підприємство за рахунок фінансування сільради боргів не має, однак населення заборгувало йому за водопостачання, вивіз сміття та інші послуги.

КП «Рокині» має бути ліквідоване до 1 червня 2021 року, його майно буде передане комунальним підприємствам Луцької ТГ, а приміщення перейде на баланс Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus