USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцька на вихідних – сімейна «ВОДА-party». Вхід вільний

4 Серпня 2022 21:54
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Музей історії сільського господарства Волині – скансен і Луцька міська рада запрошують усіх охочих на свято дитинства «ВОДА-party».

«Пірнути у літо просто посеред музею? Що скажете? Чи покататись на мильних гірках та поквеститись у басейні? Як вам ідея? А влаштувати масштабну баталію з водними пістолетами? Тоді запрошуємо вас, а особливо ваших дітлахів відвідати оазис справжнього дитинства – сімейний захід «ВОДА-party», – анонсують організатори.

У програмі – низка цікавих атракцій: катамаран, байдарки, мильні бульбашки, водні розваги та конкурси, стрільба з лука, майстерки, аквагрим, баталія з водними пістолетами, веселі старти та тематичні квести, гончарство, поїздка возом, вистава-феєрія «Таємниця місячного сяйва» від вихованці зразкової театр-студії «Бешкетники», зона харчування. Захід відбудеться 6 серпня 2022 року з 12:00 до 17:00 на території Музею історії сільського господарства Волині – скансену (вулиця Шкільна, 1, село Рокині, Волинська область). Вхід вільний.
Читати ще: «Коли ми сильні духом, ми сильні й фізично»: у День батька поблизу Луцька провели сімейне свято

Організатори свята: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Музей історії сільського господарства Волині – скансен, Луцька міська рада. Партнери: Волинський центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, Спортивний клуб козацьких бойових мистецтв «Герць», КЗ «Спорт для всіх», Luchan Brewery, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Патрульна поліція Волинської області, Головне управління ДСНС України у Волинській області та ГО «Центр розвитку особистості та індивідуальності». Організатори запевняють: нудьгувати тут точно не буде часу.

«Дитинство у наших дітей не забрати», – пишуть в анонсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus