USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля луцького кафе росла конопля

10 Травня 2018 13:29
Чоловік, який зірвав дикорослі рослини коноплі біля луцького кафе «Околиця» на вулиці Рівненській та зберігав їх без мети збуту, отримав 1 рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 25 квітня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, в жовтні 2017 року, перебуваючи поблизу кафе «Околиця», що на вулиці Рівненській у Луцьку, обвинувачений виявив дикорослі рослини коноплі, зірвав їх та в подальшому переніс за місцем свого проживання. Частину рослин він зберігав без мети збуту для власного вживання у безбарвному прозорому поліетиленовому пакеті за місцем проживання, решту - подрібнив, висушив та в подальшому зберігав без мети збуту за місцем свого проживання, а також мав при собі до моменту вилучення працівниками поліції.

Так, 16 грудня 2017 року працівниками поліції в ході проведення огляду місця події за місцем проживання обвинуваченого було виявлено та вилучено три паперових згортки та безбарвний прозорий поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження. В подальшому, під час огляду місця події у приймальному відділенні ЛМКЛ, що по проспекті Відродження, 13, у шкарпетці чоловіка було виявлено та вилучено паперовий згорток із речовиною рослинного походження.

Згідно висновку експерта, вилучені рослини являють собою особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, загальною масою (в перерахунку на висушену речовину) 19,34 г.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на 1 рік 6 місяців, однак на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнити звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Слідак Показати IP 10 Травня 2018 14:21
Це-справа всього життя луцької поліції!
Роман Показати IP 10 Травня 2018 15:43
"вилучені рослини являють собою ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНИЙ наркотичний засіб - канабіс". М-да.
1 Показати IP 10 Травня 2018 15:50
Ні одноі норм новини . Тільки хлам для замилювання очей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus