USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Біля небезпечного переходу в Луцьку просять встановити світлофор

29 Липня 2021 19:43
Біля пішохідного переходу на вулиці Конякіна в Луцьку необхідно облаштувати пристрій для примусового зменшення швидкості транспортних засобів або світлофор.

Повідомлення з такою пропозицією на платформі «Відкрите місто» залишила Олена Варинюк.

Як наголосила жінка неподалік будинку №19 на вулиці Конякіна водії часто порушують правила дорожнього руху й не надають переваги в русі пішоходам, які йдуть пішохідним переходом.

«На вулиці Конякіна (навпроти супермаркету «Салют») водії дуже часто порушують правила дорожнього руху. Вони просто ігнорують пішохідний перехід і їдуть на великій швидкості. Було б добре встановити там світолофор чи лежачий поліцейський», – зазначила лучанка.

Додала, що дорогу через згаданий пішохідний перехід долають діти, які йдуть до школи чи в садочок, тож насамперед ідеться про безпеку дітей.
Відзначимо, обмежити швидкість проїзду приватного транспорту просили також у дворі будинку на вулиці Львівській, 63 у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ахах Показати IP 29 Липня 2021 20:19
По світлофору на кожному перехресті, переході, виїзді з двору, щоб ще більше загазувати місто і щоб з сорокового до ЦУМа годинку другу їхати. Ось для прикладу нахера світлофор біля перенатального, там ніколи не було проблем з виїздом(для нормального водія), ну лади, поставили, то хоча б стрілку зелену добавте для повороту до перенатального.
Бляха Показати IP 29 Липня 2021 22:19
Ставити з кнопкою, такий як біля парку, і все буде Ок!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus