USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У луцькому дворі просять обмежити рух транспорту. Петиція

8 Липня 2021 11:30
Обмежити швидкість проїзду приватного транспорту потрібно у дворі будинку на вулиці Львівській, 63 у Луцьку.

Таку петицію у Єдиній системі електронних петицій зареєстрував О. Бєлоус. Підписати її можна за посиланням.

На думку автора петиції, реконструкцію прибудинкової території на вулиці Львівській, 63 потрібно завершити, встановивши на проїжджій частині пристрої для примусового зменшення швидкості.

«Наразі проїжджа частина двору, яка створена для під’їзду комерційного транспорту, використовується приватним транспортом для об’їзду регульованого перехрестя вулиць Львівської та Даньшина», – зазначив чоловік.

Як підкреслив, у дворі розташовані два дитячі майданчики, тому проїзд прибудинковою територією автомобільного транспорту на великій швидкості може спричинити дорожньо-транспортну пригоду.

Нагадаємо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати не менше 300 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Липня 2021 15:17
Хто б зробив перехід чи поклав обмежувач руху через Рогову.. Бо ті льотчии, що летять з Володимирської на Рогову і далі на міст зосім не дивляться, що люди переходять дорогу біля перукарні, прямуючи з Володимирської на Червоного Хреста
Фіфа2020 Показати IP 9 Липня 2021 07:01
А для чого? Згідно ПДР п. 12.5. рух в житловій зоні до 20 км/год. Відправте доярів в формі, нехай з хитрожопих поліщуків гроші збирають
max Показати IP 29 Липня 2021 23:23
Кришу спочатку там зробіть при***ки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus