USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Радою мітингують близько тисячі людей

5 Грудня 2017 16:53
Біля Верховної Ради після виступу зі сцени лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі станом на 16:00 перебували близько

тисячі учасників мітингу.

Про це повідомив з місця подій кореспондент Еспресо.TV.

Бійці Національної гвардії оточили будівлю парламенту в чотири ряди. Поблизу чатують машини пожежних і медичної допомоги. Жодних сутичок і провокацій не відбувається.

Міхеїл Саакашвілі після виступу зі сцени пішов. Він може бути в наметовому містечку, але точної інформації про місце його перебування наразі немає.



Нагадаємо, раніше 5 грудня зранку соратники Саакашвілі заявили, що у політика в квартирі невідомі вибивали двері. Згодом стало відомо, що екс-очільник Одещини видерся на дах будинку, де проживає. Там він переховувався від силовиків.

Читати ще: Затримання Саакашвілі. Головне про спецоперацію СБУ та ГПУ

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до синього мікроавтобуса Volkswagen, проте його прихильники заблокували авто і не дали вивезти Саакашвілі. Згодом активісти пішли до Верховної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus