USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку не погодили проект детального плану біля річки Омелянівка

29 Травня 2019 16:44
У міській раді не погодили проект детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка у місті Луцьку, що дозволило б звести на ділянці поблизу річки житловий масив.

Про це йшлося 29 травня під час засідання 57 сесії міської ради.

Як розповів начальник управілння містобудування та архітектури Веніамін Туз, на засіданні міської ради в серпні було ухвалено рішення «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка у місті Луцьку».

Зокрема, управлінням містобудування та архітектури видані вихідні дані на розробку детального плану цієї території.

В газеті «Луцький замок» опубліковано повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Детальний план території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка у місті Луцьку», розробленого ПП «ТОЛА». Пропозиції громадськості були відсутні.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що у проекті передбачено три будинки по 5-6 поверхів. Також він поцікавився, хто є ініціатором розробки планом забудову, адже замовником є управління капітального будівництва.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан відповів, що на адресу виконувача повноваження міського голови надходило звернення від ТзОВ "Рівер Парк ЛТД". Управління капітального будівництва виступає чисто, як юридична особа.

В підсумку, депутати не погодили проект детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка у місті Луцьку, адже не вистачило одного голосу

Нагадаємо, власник земельної ділянки біля річки Омеляник хоче звести на ній житловий масив, зокрема лучанин має намір провести будівельні роботи на вулиці Степана Кривенького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 29 Травня 2019 17:22
Якы причини, чому не погодили ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus