USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Білорус незаконно віз через «Доманове» автомобілів на 650 тисяч

26 Лютого 2021 09:56
На митному посту «Доманове» попередили незаконне ввезення автомобілів на суму понад 650 тисяч гривень.

Про це інформують на сторінці Волинської митниці у Фейсбуці.

Громадянин Республіки Білорусь, який перевозив автогідропідіймач та кранову установку, подав до митного контролю товаросупровідні документи до яких в працівників Волинської митниці Держмитслужби виникли підозри, щодо їх автентичності.

У результаті проведення повного митного огляду із залученням експерта виявили невідповідність інформації щодо ціни та років виготовлення транспортних засобі.

Таким чином громадяни Республіки Білорусь при ввезенні на митну територію України автомобілів надав митникам неправдиві відомості щодо років виготовлення та фактурної вартості товару необхідної для визначення його митної вартості на суму понад 650 тисяч гривень.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus