USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Білоруси перекидають військову техніку до кордону з Волинню, – Білоруський Гаюн

2 Червня 2022 13:41
Білорусь перекидає військову техніку до кордону з Волинською областю. Понад 50 одиниць техніки переміщують із Гродно у Брестську область.

Про це 2 червня повідомляє Telegram-канал Білоруський Гаюн, який відстежує воєнну активність на території Білорусі.

"Вчора в Гродненському районі на залізничних станціях «Коробчиці» та «Свислоч» йшло навантаження техніки, серед якої: 37 одиниць БМП, 5 ЗРК 9К33М3 «Оса», 2 Урали, БРДМ-2, БТС-4, 2 одиниці основ для ЗРК "Оса" під тентом. Вся техніка належить ВС РБ, на багатьох машинах можна помітити розпізнавальний знак – червоний квадрат.

Сьогодні в районі 08:00 цей ешелон виїхав із Гродно. О 10:00 вже був помічений у Барановичах, а також у аг. Лісний. Через 40 хвилин у районі аг. Доманово (Івацевичський район) та об 11:00 у м. Івацевичі у напрямку на Брест.

Зазначимо, що більшість цієї техніки стояла в Хойниках з 7 травня, завантажена на ешелон... За нашою інформацією, раніше її використали для зміцнення кордону з Україною на Гомельщині. Інша ж, менша частина, також використовувалася для посилення кордону з Польщею, а тепер її перевозять у напрямку Бреста", – повідомляє білоруське незалежне джерело.
Нагадаємо, 23 травня у трьох областях – Київській, Житомирській та Рівненській – посилили кордон з Білоруссю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus