USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Продали приміщення «Планети»: бюджет Луцька поповниться майже на 8 млн

22 Листопада 2018 14:34
Завершився аукціон з продажу приміщення магазину «Планета» площею 89,4 м кв. Відтак, бюджет міста поповниться майже на 8 млн грн. Про це у мережі написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«За результатами відкритого аукціону на системі «Prozorro» переможцем визнано ТОВ «Санеко Груп» (м. Київ), яке придбає приміщення за 7 700 000 грн з ПДВ, що надійдуть до міського бюджету.

Раніше це приміщення міська рада здавала за 1 грн в рік для магазину «Планета», який перестав працювати ще в 2017 році», — йдеться у дописі.

Переможцем торгів стала київська фірма ТОВ «Санеко Груп» зі статутним капіталом в 7,5 мільйона гривень. Відповідно до реєстраційної документації, основний вид діяльності підприємства – виробництво електроенергії.

До слова, раніше повідомлялося про те, що відбудеться аукціон з продажу приміщення магазину «Планета». Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) була 3 149 040,00 грн (три мільйони сто сорок дев’ять тисяч сорок гривень, 00 копійок).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Іра Показати IP 22 Листопада 2018 15:15
Круто
Бля Показати IP 22 Листопада 2018 15:16
а що те приміщення там золоте чи що, що воно таких грошищ коштує?!
Просто Показати IP 22 Листопада 2018 15:45
фірма прокладка якась.. а не київська фірма з луцьким засновником у якої майже всі кведи діяльності. купив той хто мав купити. і я більш ніж впевнений, що умов конкурсу ця фірма не виконає.
123 Показати IP 22 Листопада 2018 16:37
Віддали весь статутний капітал, ще й прийшлось кишенькові докладати)).
опа Показати IP 22 Листопада 2018 21:45
через пару років нова влада буде кричати, що попередня порозпродувала комунальне майно за безцінь(
світлана Показати IP 22 Листопада 2018 23:56
Навіть соромно говорити про таке. "Бюджет наповнили". Ганьба! Що продали? Багато заробили?Невже нема розуміння, що не гроші все вирішують. Є щось вище, розумніше, вічне.
Василько Показати IP 23 Листопада 2018 11:59
Тут повінстю підтримую владу! Дуже показовий аукціон, масштаби не ті звісно, але нагадує продаж у свій час Криворіжсталі, місто заробило реальні гроші, а не за копійки через мутні схеми з невід"ємними поліпшеннями. А щодо книгарні, то усе лірика, якщо готові платити 50 тис оренди в місяць, то будь ласка, а якщо ні, то нехай шукають якісь комунальні підвали шукають, не заставиш людей читати.. Я взагалі за те щоб із комунального тільки те залишити що необхідно для обслуговування міста, а то це розсадники корупції!
Олександр Показати IP 23 Листопада 2018 20:03
На мою думку, нема чого за тією книгарнею жалкувати. Останніми унікальними книгарнями у Луцьку були букіністи, а це - одна назва. Тут уже давно продавали купу подарункової літератури російською мовою, канцелярію, різні листівки. Це чимось унікальне? Так, була й навчальна література, але де її зараз нема? Кожна книгарня її закуповує у першу чергу, бо то реальна виручка - особливо школярська. Бізнес вести вони не вміли, тому й погоріли, при тому, що, як виявляється, за оренду нічого не платили. Від радянського спеціалізованого магазину з солідною репутацією залишалася одна назва. Вважаю, що місто не втратило рівно нічого. Все, що можна було придбати у них, є і в інших місцях. Часто, до речі, й дешевше. Друге питання, чи буде щось путнє на тому місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus