USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Б'ють батьки: на Волині школярка звернулася в поліцію, бо боїться йти додому

23 Жовтня 2021 22:11
На Волині поліцейські попіклувались про дівчинку, щодо якої вчиняли домашнє насильство. Школярка власноручно написала заяву про те, щоб її відвезли в дитячий заклад, бо боїться їхати додому, де батьки б’ють її по спині, сідницях і ногах.

Про це повідомляє поліція Волині.

Факт вчинення домашнього насильства виявили під час чергового відпрацювання ювенальні поліцейські, офіцер громади та представниця служби у справах дітей в одній з громад області. Скарги дівчинки підтвердили і вчителі у школі, а на її тілі виявили ознаки тілесних ушкоджень.

Не гаючи часу, дитину офіцер громади, за погодженням з відповідною службою, доставив у реабілітаційний центр в одному з міст області. Тут вона перебуватиме на час проведення перевірки.

Усі матеріали про факт можливого вчинення домашнього насильства щодо учениці ювенальні поліцейські зібрали та розглядають.

Вирішується питання про притягнення батьків до відповідальності. Триває необхідна перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus