USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

БК «Старий Луцьк – Університет» вдруге поспіль поступився «Хіміку-2»

20 Січня 2019 13:17
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» поступився у другому виїзному матчі баскетбольному клубу «Хімік-2» з міста Южне, не зумівши взяти реванш – 91:71.

Другий матч «спарки» відбувся 20 січня.

У вчорашньому матчі, проваливши першу чверть 31:6, лучани поступилися з рахунком 100:67.

На відміну від вчорашнього матчу лучани краще виходили з-під пресингу та активніше діяла в атаці, однак першу чверть команда з Луцька також програла – 25:15. Відзначимо, що у «Старого Луцька» зовсім не виходили кидки з дальньої дистанції – жодна з восьми спроб не була влучною.

Лише в наступній чверті Федчук закинув перший трьохочковий своєї команди, відзначився «трьохою» і Коцько. За дві хвилини до закінчення чверті Федчук спочатку у відриві закинув з-під кільця, а в наступній атаці закинув трьохочковий, скоротивши відставання до чотирьох очок, реакція тренерського штабу «Хіміка-2» була миттєвою – тайм-аут. Незважаючи на зусилля капітана «Старого Луцька», на велику перерву команди пішли з дев’ятиочковою перевагою южненців – 43:34.

Третя чверть була відносно рівною і закінчилася з рахунком 22:19, однак різниця в 10 очок у першій чверті дозволила «Хіміку» мати дванадцятиочокову перевагу перед фінальною десятихвилинкою.

На початку останньої десятихвилинки «Хімік» зробив ривок 9:2, і тренер Володимир Журжій змушений був брати тайм-аут, адже южненці вже мали перевагу в 17 очок. Однак після тайм-ауту южненські баскетболісти продовжили нарощувати перевагу. Хоча відзначимо, що у фінальній чверті нарешті полетіло у Федчука, який закинув чотири «трьохи», щоправда вони не надто допомогли його команді. Тож підсумковий рахунок зустрічі – 91:71.

Найрезультативнішим гравцем матчу в «Старого Луцька» став Едуард Федчук з 27 очками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus