USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Благодійний фонд Ігоря Палиці вкотре допоміг лучанам

1 Лютого 2012 16:02
Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» придбав і вручив Луцькій міській клінічній лікарні надзвичайно потрібне медичне обладнання – шприцеві дозатори ЮСП-100. Ці апарати сертифіковані відповідно до європейських вимог і стандартів.

Тяжкохворі пацієнти Луцької міської клінічної лікарні, в яких, зокрема, черепно-мозкові травми чи серцева недостатність, потребують сучасного медичного обладнання. Мова йде про шприцеві дозатори ЮСП-100, за допомогою якого в організм тяжкохворого вводять мікродози лікарських препаратів. Однак придбати таке обладнання медична установа самотужки не може.

По допомогу лікарі звернулися до Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Благодійники одразу відгукнулися на прохання медиків. Отож, міська лікарня поповнилася таким потрібним медичним обладнанням. 5 автоматизованих шприцевих дозаторів вітчизняного виробництва розподілили поміж відділеннями кардіології, реабілітації та анестезіології з палатами інтенсивної терапії.

Це обладнання лікувальній установі вручила директор Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко.

Лікарі стверджують, що відтепер, завдяки допомозі благодійників, стане легше рятувати людські життя і здоров’я. Такі дозатори або, як їх називають медики, інфузомати призначені для введення в організм хворого мікродоз лікарських речовин впродовж певного часу, - пояснила головний лікар міської клінічної лікарні Лариса Духневич. Вона зауважила, що мова, насамперед, про важкохворих пацієнтів з черепно-мозковими травмами, серцевою недостатністю, у яких за неточного дозування препаратів може виникнути набряк мозку чи легенів.

Тим часом пацієнти відзначають зручність і ефективність використання автоматичних дозаторів, подарованих шпиталю Благодійним фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Так, лучанин Іван Семенович, який наразі перебуває під постійним наглядом лікарів у палаті інтенсивної терапії відділення кардіології, відзначив, що за допомогою інфузомата впродовж доби у нього підтримували нормальний артеріальний тиск.

«А минулого разу, коли я тут лежав – 8 років тому мав інфаркт, то ще такого не було, просто крапельниці. А вони ж не відповідають вимогам сьогодення», - розповів дідусь.

Загалом на дозатори для міської клінічної лікарні Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» витратив 52,5 тисячі гривень. Як зауважила директор фонду Ніна Тарасенко, їх придбання для міської клінічної лікарні - черговий захід в межах втілення благодійної програми «Добре серце», яка передбачає забезпечення медичним устаткуванням закладів охорони здоров’я Луцька.

У Луцькій міській клінічній лікарні сподіваються, що благодійний фонд «Новий Луцьк» і надалі допомагатиме закладу. Адже, за словами Лариси Духневич, потреба лікарні в дозаторах вимірюється десятками, а грошей на їх придбання не вистачає.

Своєю чергою, директор Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко запевнила, що співпраця з лікарнею буде продовжуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2012 16:04
Добре, що допомогли лікарям, вони ж бо рятують людські життя. Але треба, щоб ще облраднали операційну і відділення травматології.
Валентин Показати IP 1 Лютого 2012 16:06
Я бував у кардіології. Держава фізично не може допомагати лікарням, бо ж тЮлька всі гроші розікрала. На щастя, є люди, які допомагають медикам, яких держава фінансує за совковим - залишковим принципом
Вася до Валентин Показати IP 1 Лютого 2012 16:16
Шо ти чешеш. Я не захисник Володимирівни, але ж так не можна вже всіх собак на неї вішати.Палиця в депутати йде, йому ці гроші, що для тебе сльози. Не розводь тут піар Ігорю. Народ сам вибере.
віолетта до Вася Показати IP 23 Серпня 2012 21:19
а ти піди і зароби ці гроші!досить ганьбити честь такоі милосердноі людини!ти скільком людям в свому житті допоміг?ти коли останий раз допомагав малозабезпечіним виплачував сиротам степендіі чі допомагав ветеранам??якби в депутати йшли тільки такі як палиця ми б і жили краще ніж в европейських краінах!!я розумію що люди вже зневірились вте що поміж нас е люди з грошими і з серцем...але я думаю нам треба вірити цій людині...я мати одиначка двох дітей але я хочу щоб моі діти жили в краіні де е такі люди як палиця..
Igor_vt Показати IP 1 Лютого 2012 16:15
А мона колись подивититься на живого Ігора Палицю? Бо той як Містер Ікс - всі про нього говорать (і мер, і Кварцяний), а ле ніхто не бачить. Що то за дядько?
Інна Показати IP 1 Лютого 2012 16:24
Моя бабуся лежала з інфарктом. Скільки вона перемучилася з капєльницями, борони Боже! Дякую за допомогу!
Наталка Показати IP 1 Лютого 2012 16:26
Повага Палиці! добрих справ багато, а про себе мало! не те, що інші ще нічого не зробили а балаканини . . .!
Назар Показати IP 1 Лютого 2012 16:39
Шановні! здається це реальний приклад того, що благодійність повинна стати нормою!
Анонім Показати IP 1 Лютого 2012 16:40
Добрих справ багато перед виборами. От в чому біда. А вибои пройдуть - і тільки його й бачили. Всі вони перед виборами заворушились...хто гречку роздає, хто крупи пенсіонерам. А український лохторат губи порозвішував і вже готовий свої голоси віддати. А потім думають: чого ж ми так погано живемо ???
Дивуюсь Показати IP 1 Лютого 2012 16:44
Дивний народ - українці. Роблять хорошу справу - погано, нічого не роблять - ще гірше. Людина робить добре діло, помагає нуженним. А "Баба-Яга проти" завжди найдеться.
Анонім Показати IP 1 Лютого 2012 16:50
І це не поміч нужденним - це забезпечення проходження у ВР за мажоритарним округом - ось як це називається. Благодійність та поміч нужденним - це дещо інше. Як приклад - місія мальтійського хреста. Очі відкрийте!
Дивуюсь Показати IP 1 Лютого 2012 17:02
Всі знають як треба допомагати, але чомусь звичайні лучани, звичайні волиняни не допоможуть бабусі перейти через дорогу, не поступляться дівчині місцем у маршрутці. але коли хтось допомагає - обов"язково втоплять у болоті. Цинізму немає меж :(
Анонім Показати IP 1 Лютого 2012 17:04
А взагалі тут справа не в Палиці. Він бізнесмен - і при тому доволі таки успішний - молодець. І зараз він робить черговий бізнеспроект "Вибори 2012". І робить його (наскільки видно з коентарів) доволі таки успішно. Тут вся справа в лучанах (чи й в українцях взагалі). Всі чекають що прийде "вождь" і настане рай...замість того щоб включити мізки і подумати що це маячня - поки самі не зробимо - то ніхто не зробить. Але ж де там...воно ж легше наливати і заливати щоденно...чекаючи приходу чергового "вождя"...
вася Показати IP 1 Лютого 2012 17:17
вот есть все таки нехорошие люди человек делает добро а им все о политике дай поговорить М...и купите ви такие дозатори или ви тока мастаки поганить добрие дела
Анонім Показати IP 1 Лютого 2012 17:21
Скільки таких дозаторів "человек" подарував у 2011, 2010, 2009, 2008...? Не буде з України квітучої держави...народ тупий крепко...і що саме страшне - молоде покоління також...
вася до Анонім Показати IP 1 Лютого 2012 17:43
а что ти сделал для людей человек старого поколения или мастак з...ть тока
Дивуюсь Показати IP 1 Лютого 2012 17:31
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки можна влаштовувати романтичні прогулянки хоч протягом усієї ночі. Адже 27 вересня вздовж центральної алеї засвітили щойно встановлені ліхтарі, профінансовані із благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». А робилося то ціле літо. І гроші на реконструкцію Театральний майдан дали рік тому. Так що, шановний, допомагайте своїм сусідам, які нуждаються, по мірі своїх сил. І якщо так зробить кожен, тоді буде рай на землі. А обзивати свою націю "тупим крепко народом" - просто негарно.
Луцццк Показати IP 1 Лютого 2012 18:01
Коли людям допомагають - це дуже гарно, а тим болє, коли хворим і бідним
doc Показати IP 1 Лютого 2012 19:50
Піар акція,50 тис.грн для ЛМКЛ-це капля в морі.5 інфузоматів на 5 відділень це смішно(в 1 палаті в м.ХЕЛМ від 3до 5,в опіковому центрі-5-7).І це не в відділенні.Але за те шо подарували дійсно щира вдяка.Тепер потрібно людей навчити на них працювати(не так просто,особливо коли не постійно ними не користуватись).
Михайло Шелеп Показати IP 2 Лютого 2012 05:15
от чого не розумію, так це "скритності"? якщол Благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» допомагає всім, то чому ніде не можна знайти його контактих даних? де офіс, який телефон? кудии люди мають звертатися? чи цей
Igor_vt до Михайло Шелеп Показати IP 2 Лютого 2012 09:59
+
Fantom до Михайло Шелеп Показати IP 2 Лютого 2012 10:24
Благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Дата реєстрації: 10.06.2011 р. Свідоцтво № 185. Юридична адреса: Волинська область, м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 3/434а Директор – Тарасенко Н.І.
Михайло Шелеп Показати IP 2 Лютого 2012 05:16
чи цей БФ "елітарний" і він сам визначає кому допомагати?
SET Показати IP 2 Лютого 2012 08:06
Ніні + 1 МОЛОДЕЦЬ :)
порфирий Показати IP 2 Лютого 2012 09:20
этому чуваку респект - освещенная аллея в парке - это есть гут. После купания вечером мы, моржи, бегаем по ней и благодарим Игорешку. Будем за него голосовать!
Вікінг Показати IP 2 Лютого 2012 10:13
А у 2013-ому Рідний Луцьк буде? Чи тільки до виборів
зе бест Показати IP 2 Лютого 2012 11:13
Поставити спонсором в лікарні будь-яке діагностичне чи лікувальне обладнання - це не стільки виграш для громади, скільки надання можливості лікарні заробляти гроші,оскільки лікарня зробить з цього платну послугу (і не дешеву). У разі допомоги громадянам-нехай би спонсор оплатив послуги діагностики лікарнею, щоб ця послуга хоч півроку (чи рік) була безкоштовною, тоді, можливо, ми проголосуємо за такого кандидата!
Михайло Показати IP 2 Лютого 2012 11:25
1)А я скажу так якщо ця людина не піде балотуватись тоді я повірю в благодійні наміри а так типова передвиборча компанія.... яка успішно подається в ЗМІ. 2) Не хочу встрявати в спір щодо норм моралі ««щоб права рука не знала, що робить ліва»» ;) та впевнений що в цьому є сенс… 3) Шановні представники ЗМІ підійдіть в любу лікарню, дитячий будинок та спитайте скільки благодійників не хочуть себе взагалі афішувати, скільки таких, що вважають що благодійність це не щось надзвичайне а це те, що вони ЗОБОВЯЗАНІ робити хоча б раз на рік!!! Зробіть хоч якийсь матеріал про такі вчинки простих людей… Чи Вам потрібно за це заплатити?
Ткачук Захар Показати IP 2 Лютого 2012 15:22
Піде чи не піде балотуватись до ВР, те що купив для лучан вже залишиться для міста. Як на мене це чудова ініціатива, щось дарувати... а чи голосувати за даного благодійника то наша справа)))
альона калуш Показати IP 28 Червня 2012 16:17
я дуже вдячна йому за допомогу яку виділив на лікування мого сина.Но на жаль це є крапля в морі.Я знову звернулась з проханням виділити матеріальну допомогу на лікування.на цей раз чомусь не спішать.В місяць мені потрібно 1.5 тис.грн на жаль в мене немає таких коштів і тому звернулась саме до Ігоря Палиці.Курс лікування 1 рік.
Агамова Раиса Ивановна - учитель химии шк 18, пенсионер Показати IP 10 Липня 2012 20:23
Игорь, я очень горжусь тобой и твоими делами, так держать!
світла Показати IP 26 Жовтня 2012 17:11
Особисто з Ігорем Палицею не знайома...хоча надіюсь зустрітись особисто.Але те що він порядна людина як і його батьки я знаю і тому моя родина буде підтримувати на виборах саме його.Так як ця людина зробила я рахую дуже багато для нашого міста...жоден кандидат не зробив і половини благоустрою для нашого міста.
Катя Показати IP 13 Лютого 2013 18:11
Одним словом ЛЮДИНА. Мододець, дай Боже йому здоров'я. Я йому вірю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus