USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бліндаж, буржуйка й килими на стінах: побут волинських тероборонівців

25 Червня 2022 18:39
54-річний солдат Олександр Володимирович (позивний Боцман) і 58-річний головний сержант Микола Іванович (позивний Док) з перших днів війни служать у мотострілецькій роті одного з окремих батальйонів 100-ї ОБрТрО.

Боцман має «морський» позивний, бо за призовом колись служив на флоті. Чоловік є техніком роти, а Док – старшим бойовим медиком, повідомляють у 100-й бригаді тероборони.

На двох чоловіки спорудили невеличкий, але дуже затишний бліндаж. Є тут і саморобні тапчани для спання, і колоритний ослінчик, і невеличкий столик, на стінах – полички із посудом, мильницями, щітками-пастами для чищення зубів тощо. Ну й, звісно, тутешня королева, її бліндажна величність – буржуйка!

Читати ще: «За нами тільки ви, а перед нами – білоруси. І не лише вони», – бійці волинської бригади тероборони

«Ми, такі трошки діди, прийшли воювати за Україну», – скромно кажуть про себе тероборонівці.

«Та які ж ви діди?! – заперечують побратими. – Ще 25-річним фори заввиграшки дасте!»
«Може, й дамо, – підхоплює жартівливий тон пан Олександр. – Але трохи таки й діди, бо внуків уже маємо. У мене чотирирічна онука підростає, в Миколи аж двоє – хлопчик 13 років і дівчинка 9 років».

Читати ще: Два метри зросту, 135 кг ваги та дівчачий батальйон удома: у волинській теробороні служить богатир Манюня
А стіни свого помешкання Олександр Володимирович і Микола Іванович обтягнули справжнісінькими килимами! І це аж ніяк не реверанс перед модними тенденціями радянських часів – просто так у бліндажі стає трохи затишніше й тепліше.

Якщо самопроголошений білоруський президент Лукашенко таки зважиться втягнути свою армію у війну, Боцман і Док, як і всі їхні побратими, сповнені рішучості переможно боронити державні рубежі України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ну Показати IP 25 Червня 2022 22:07
А як з питанням навченості, злагодженості,моральний дух , натренерованості особливо при ведення вогню по танках.Шо ви всі вдарились в той побут чи ХАРЧУВАННЯ
ABC Показати IP 26 Червня 2022 02:16
А бульбаші теж люблять килими? А то я переживаю, чи сподобається їм у нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus