USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Блогерів, які знущалися над дівчатами, відправили під арешт

3 Лютого 2023 18:44
Блогерів, які знущалися над дівчатами та знімали це на відео, взяли під варту.

Про це інформує Київська обласна прокуратура.

«За клопотанням ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури двом блогерам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави», – йдеться у повідомленні.

Раніше вказаним особам повідомлено про підозру у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування за оперативними матеріалами співробітників Департаменту міграційної поліції Нацполіції України триває.

Як повідомлялося, поліція відкрила кримінальне провадження щодо організаторів п’яних вечірок у Києві, де відбувалися знущання з дівчат, а відео розміщувались у соцмережах.

За даними ЗМІ, хлопці, які приїхали до Києва, запрошували дівчат на вечірки, поїли транквілізатором, знущалися з них та викладали відповідні відео у мережу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Лютого 2023 18:49
Ахаха, лошари. Тут вас дівчата провідувати не будуть
Ірина Показати IP 3 Лютого 2023 19:57
Які це "блогери"? Редакціє, ви серйозно? Це злочинці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus