USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Богдан попросив Кабмін звільнити Кличка з посади мера Києва

24 Липня 2019 13:55
Глава Офісу президента Андрій Богдан направив в Кабінет міністрів подання про звільнення Віталія Кличка з посади глави Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Документ з посиланням на свої джерела опублікував в Facebook шеф-редактор видання «Обозреватель» Орест Сохар.

«Як повідомляють мої джерела, глава Офісу президента Андрій Богдан відправив міністру Кабінету міністрів Олександру Саєнку лист з проханням зробити подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА. Почалося», – пояснив ситуацію Орест Сохар.
У документі зазначається, що підставою для звільнення Кличка є те, що голови місцевих адміністрацій призначаються і звільняються президентом України за поданням Кабміну.

«Законом України «Про місцеві державні адміністрації» визначено, що голови місцевих держадміністрацій призначаються на строк повноважень президента, в разі обрання нового президента продовжують здійснювати свої повноваження до призначення в установленому порядку нових», – йдеться в листі глави ОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
777 Показати IP 24 Липня 2019 14:48
Наконец то. Его давно надо было убрать.
Навуходоносор Показати IP 24 Липня 2019 15:21
Украинские воры в законе имеют своих представителей во всех государственных учреждениях, об этом недавно на своей странице в Facebook сообщил замглавы Нацполиции Украины Вячеслав Аброськин. Но вот рядом сидящего у него под боком в столице не заметил. Или не хотел? Все СМИ пишут давно, что коррупция при "боксерском" мэре выросла в разы!
Опа Показати IP 24 Липня 2019 15:55
москалики попросинались) краще слідкуйте за своїми расєйськими ворами, то може ваш народ краще буде жити, а не лише москвичі
Навуходоносор до Опа Показати IP 24 Липня 2019 16:19
Мы должны следить за своими, с ихними пусть разбираются их правоохранительная система. Кстати, именно "москалик" Жеглов говорил, что "вор должен сидеть в тюрьме!" Для меня он в тысячу раз больший патриот, чем "немоскалик" "Козак Гаврилюк", зашедший в парламент в рваных джинсах, а покинувший его на роскошном джипе. Что за страсть такая порочная, разделять людей? Щоби не отримати від Вас клеймо "москалізму", пишу далі на українській. Я ніяк не можу зрозуміти представників Вашого прошарку, невже Ви такі нерозумні? Мабуть ні. Тоді залишається єдине - малосвідущість. До речі, москаликами називали служивих царської армії, "Катерину" Шевченка читайте.
valdis peish до Опа Показати IP 24 Липня 2019 16:42
не гони на Навуходоносора - він мені писав шо українською володіє краще за мене (але пише знову на расєйській)
Навуходоносор до valdis peish Показати IP 24 Липня 2019 19:27
Sehr geertete Herr Valdis Peis! Viele Dank fur Ihre Worten. Aber ist diese Meinung sehr unrichtig. Уважаемый господин валдис пайш! Большое спасибо за Ваши слова. Но Ваше мнение очень неправильное. Шановний пане валдис пайш! Дякую Вам за ці слова. Але Ваша думка невірна. А чулан дынкмы, чопай валдис пайш! Кель урамга кель чачара. Чопайбаш дирик туштун. Я до чого? Ви не пробували вирватись з кільця мономовознавства? Рекомендую це зробити, на всі 100 відсотків гарантую, що Вам стане не тільки комфортно спілкуватися з людьми поза межами нашої країни, але це зробить Вас більш толерантним до людей інших національностей. Удачі Вам на цьому нелегкому шляху!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus