USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Бондар каже, що піде і в мери, і в депутати

24 Червня 2010 15:36
У власній перемозі на майбутніх мерських виборах в Луцьку переконаний колишній голова облдержадміністрації, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар.

Колишній губернатор Волині розповів на прес-конференції 24 червня, що до мерських перегонів підготовка в його команді вже розпочалась. До речі, в тому, що вибори відбудуться 31 жовтня, політик не сумнівається. Бондар каже, що в остаточності дати виборів всі мали б впевнитись після рішення Конституційного Суду України та виступу Президента.

Бондар запевняє, що перемога на мерських виборах не є для нього простою самоціллю, бо претендувати на посаду міського голови треба з розумінням серйозності поставлених завдань. Крім того, каже «єдиноцентрист», потрібно підготувати потужну програму реформ, мати надійну команду, яка вмітиме працювати.

Нагадаємо, за деякою інформацією окрім нинішнього мера Богдана Шиби, в перегонах можуть взяти участь і екс-губернатор Микола Романюк, і попередник Шиби Антон Кривицький.

З приводу такої конкуренції Бондар каже, що не поспішає робити висновків, оскільки ще остаточно не відомо, з ким доведеться змагатись. «Романюк і Кривицький не так давно стверджували, що вони не будуть балотуватись на посаду луцького міського голови, а нині це під питанням. Тому не варто зараз говорити про той процес, який ще не почався. Поживемо – побачимо. Я налаштований взяти стільки голосів, скільки потрібно буде для перемоги», – підсумував він.

Щодо свого депутатства в обласній раді, Бондар стверджує, що не бігатиме «від берега до берега», як це нині роблять ті, хто йдуть у лави новоствореної депутатської групи «Волинська ініціатива».

Хоча з іншого боку «дрейфування» депутатів в тому чи іншому політичному напрямку його не дивує. Це є свідченням недосконалості виборчої системи, за якою обираються депутати у нашій країні, - вважає Бондар. Балотуватись же до облради буде у списку разом зі своїми однопартійцями з партії Єдиний Центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
павло Показати IP 24 Червня 2010 15:51
Оптиміст :-)))))
я Показати IP 24 Червня 2010 16:23
Як на мене, то краще вже Шиба!
Виктор Показати IP 24 Червня 2010 17:07
Согласен,лучше Шиба.
знаючий Показати IP 24 Червня 2010 17:33
Та однокові вони з Шибою.Тот с Турійська не вміючий працювати, цей від вчительської роботи - одразу в губернатори на хвилі помараннчової революції. І навіть після таких заслуг поперли його з губернаторства, хоча він до останнього дня президенства Ющенка був Ющенковським радником. Це Столяр його штовхає, щоб далі вирішувати свої бізнес інтереси, як він робив коли Бондар працював губернатором.Які там в Столяра на сьогодні інтересі?Наприклад Відібрати наш стадіон..... Хоча мером стати може через те що Стемковський в нього керівник виборчого штабу. А Шибу якраз Стемковський і привів до влади, тільки той його вигнав, щоб не нагадував кому завдячувати
Соколятко Показати IP 24 Червня 2010 18:50
З усіх перерахованих вище, Шибу - точно викреслити! Накерувався вже - досить!!!
Знаючий Показати IP 24 Червня 2010 20:03
Рейтингу в пана Бондаря ще малувато як на такі заявки, а щоб щось змінити за останні півроку він ще нічого не зробив. А треба мінімум потроїти те що є, щоб бути хоч в фаворі.
GOODPUK Показати IP 24 Червня 2010 21:46
Голосувати лучани будуть будь за кого аби не за шибу. Бо Луцьк він вже на ШИБЕНИЦЮ перетворив.
ПРОТИ-ЗА Показати IP 24 Червня 2010 22:09
На данний момент,а атак буде і надалі альтернативи Шибі нема. Це людина, яка вивела місто з кризи(зкономічний успіх), є постійно холодна і гаряча вода, тепло(побутові успіхи), підтримує моральний стан людей різних ментальних спрямувань(піднесення значимості особистості), створює умови для оздоровлення членів громади(з центрів відпочинку усувається алкоголь). Без сумніву, є й недоробки. Але в більшості вони у полі зору влади і забезпечуються програмними перспективами їх усунення
LEM до ПРОТИ-ЗА Показати IP 27 Червня 2010 18:35
Улыбнуло!))) Сказать о том, что в Луцке благодаря ему есть горячая вода и прочие блага - еще улыбастее - мы ж не в Турийске живем - тут все эти блага были и до него. Шиба - типичный провинциальный лох во всегда помятых и засаленых штанах, полет фантазии котороге никогда не поднимался выше, постройки на автобусных остановках лоховских магазинов-забегаловок - это его уровень и не больше. Любой руководитель должен быть по уровню своего ума, идей и мировоззрения выше чем основная масса - тогда он будет тянуть остальных к своему уровню. А лох типа Шибы - тянет всех до своего "уровня" ))) Это - аксиома!!!
До знаючого Показати IP 25 Червня 2010 01:01
Рейтинг справа наживна, згідний, що якщо Стем займеться, то компанію вони можуть виграти. Я стосовно того хто кращий - ну вже гіршим ніж Шиба бути складно. А Бондар мерство може нормально потянути.
Глядач Показати IP 25 Червня 2010 09:21
Чижик тебе сдєлає
Відьмак Показати IP 25 Червня 2010 10:06
Да, Бондар - мер. Це жесть.
Соціолог Показати IP 25 Червня 2010 10:17
Молодець Бондар, що вирішив йти в мери Луцька! Він єдиний луччанин з реальних кандидатів, що обговорюються, ні Шиба , ні Романюк, ні Клімчук цим похвалитись не можуть. А Рейтинг у Нальковича росте, потрібно частіше зявлятись на людях і взяти в команду перспективних хлопців, наприклад Козюру, і тоді "старперам-комунякам" Романюку і Шибі не залишиться жодних шансів
Лучано Показати IP 25 Червня 2010 10:23
А "Проти-за" - це що тези передвиборної програми шиби? Чи шизофренічна хвора уява людини "окремого ментального спрямування"?
))) Показати IP 25 Червня 2010 10:25
ПРОТИ-ЗА под диктовку мэГа писалось, не иначе ))) это как с президентством Юща - после Шибы уже все равно кого. Хоть черта лысого. Хуже не будет )))
Відьмак Показати IP 25 Червня 2010 10:57
Соціологу. Дарма так висловлюєтесь про Клімчука, Романюка. "Ваш" Бондар і половини не зробив того, що вони зробили для Волині і для Луцька. Згадайте його губернаторство...
Беня К. до Відьмак Показати IP 28 Червня 2010 10:48
А що зробив Романюк? - він зробив те що не зміг організувати будівництво аеропорту, не зміг організувати будівництво сміттепереробного заводу та не зміг організувати кап-ремонт дорогі "Київ-Ягодин" (більше 100 млн. грн. віддали назад Укравтодору) він більше нічого і не зробив!!!
Держрезерв до Беня К. Показати IP 28 Червня 2010 13:03
як це нічого не зробив!!! А вкрасти хліба на 35 млн. це вам не робота?!?!
Журналіст до Відьмак Показати IP 28 Червня 2010 13:04
А справді - що зробив Романюк за три роки головування облдержадміністрацією?
Лучанин Показати IP 25 Червня 2010 11:53
Стопудово, Чижик здєлає всіх! Це серйозний кандидат!
коллега Показати IP 25 Червня 2010 11:58
а не піти б йому ще кудись?
соціолог Показати IP 25 Червня 2010 12:33
Рейтинг станом на початок червня: Романюк - 26% Кривицький - 18 % Шиба - 12 % Бондар - 9 %
Шиба Показати IP 25 Червня 2010 12:36
Чижик-пижик, где ты был? на Сапалаевке водку пил! - Що взагалі таке Чижик? Це лох якого розводить Зелінський, можливо непоганий бізнесмен, напевно хороший чоловік. АЛЕ!!! Він може управляти 200-тисячним містом??? Зрозуміло, що й кухарка може "управляти государством", але чи це нам потрібно?!
Чесний соціолог Показати IP 25 Червня 2010 12:51
Рейтинг станом на початок червня: Романюк - 21,7 % Кривицький - не ставили у звязку із його небажанням балотуватися Шиба - 8,4 % Бондар - 11,9 %
До Чесного соціолога Показати IP 25 Червня 2010 14:51
а де ще 58% ? у Чижика? чого ви ховаєте лідера перегонів від народу? Он Шиба в попередньому коменті вже хвилюється, чорний піар жене
Не соціолог, не чесний Показати IP 25 Червня 2010 15:22
Усі цифри явно завищені. Ще БЮТ свого слова не сказав! Переважна кількість виборців-лучан просто вагаються. Не варто забувати й про так званий "другий ешелон" кандидатів. Адже при вдалій і належно профінансованій кампанії багато хто з них може стати лідером!
Брехун-політолог Показати IP 25 Червня 2010 15:45
вибори виграє Голєва! що тут сумніватись! єдина блондінка (крім Шиби) з кандідатів, кришу має канкрєтну, Коля-Катєр поможе, з Грицюком уже рішила!
не понял до Брехун-політолог Показати IP 25 Червня 2010 16:45
А Шиба шо блондін?а криша в неї яка? Нічого не зрозумів з коментаря.
Чесний соціолог Показати IP 27 Червня 2010 10:44
Відповідь на питання де поділися 58% - 32,5% не визначилися, а інші розпорошені між Чернецьким, Главацьки, Чижиком та іншими Козюрами!
goodok Показати IP 1 Липня 2010 09:13
народ ,називайтесь ви ким хочете, але кожен з вас пише і тягне одіяло до певного з кандидатів. Аж тошно вже, ніби всі на всіх гонять, а кожен має собі на меті обісрати всіх крім свого кума, брата, свата, чи ше там когось, хто має амбіції в мери піти. Це не фігня якась - В МЕРИ СХОДИТИ! Жоден сьогоднішній кандидат не достойний мерства, всі якісь лопухи, чесне слово, а кандидати - кожен під себе бюджет буде тягнути. ВСІХ ГЕТЬ. А ще дістали довбані коментатори суперспланованої акції "протишиба", які то тут то там масово гонять на Шибу, а самі є представниками ні чуть не кращих Савчуків, Стемковських, Бондарів і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus