USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Борг Януковича»: Росія поверне Україні $1,5 млн судових витрат

17 Вересня 2018 12:59
До 9 листопада 2018-го Росія має компенсувати раніше сплачені Україною $1,5 млн судових витрат. Відповідне рішення виніс Апеляційний суд Лондона.

У вересні 2017-го Україна сплатила частину витрат у рамках розгляду питання про борг за викупленими Росією євробондами. Тобто виконала рішення лондонського суду, передає Інтерфакс.

У якості довірителя інтереси Росії як єдиного власника облігацій України номіналом $3 млрд представляє The Law Debenture Corporation. Компанія у вересні 2017-го підтвердила надходження від України платежу розміром 1,16 млн фунтів стерлінгів. Сьогодні - це близько $1,5 млн.

Україна виграла апеляцію в Апеляційному суді Англії за рішенням суду Лондона на користь Росії у справі "боргу Януковича" на $3 млрд. Щоправда, Україна програла з питань дієздатності, повноважень, непрямих умов і контрзаходів. Також з питання наявності інших вагомих підстав для повного судового розгляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 17 Вересня 2018 13:08
Доволі часто доводиться чути, або читати: "Росія винна Х.млрд, або суд вирішив стягнути з Росії--млрд на користь України, або ...програла суд". Часто про це повідомляють. Але не жодного разу не було-"ЗАПЛАТИЛА". Чому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus