USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Боротьба за корону: дискваліфікована після скандалу «Міс Україна 2018» хоче повернути собі титул

13 Жовтня 2021 17:52
«Міс Україна 2018» Вероніка Дідусенко, яку позбавили корони та титулу через те, що вона приховала від комітету конкурсу своє заміжжя і народження дитини, хоче через суд повернути собі титул.

Як інформує УНІАН, дівчина каже, що корона її не цікавить, вона хоче захистити права матерів, йдеться в сюжеті ТСН.

«Мій позов – він не про корону переможниці конкурсу краси, він – про права матерів. Ми хочемо, щоб чотири конкурси – «Міс світу», «Міс Всесвіт», «Міс інтернешнл» та «Міс Земля» – скасували правила, які дискримінують жінок за їхнім сімейним статусом», – заявила вона на пресконференції.

Адвокат Дідусенко стверджує, що в договорі не було інформації щодо шлюбу та дітей учасниці. Вікторія Кіосе, яка у 2018 році очолювала конкурс краси «Міс Україна», запевняє, що в документі була ця інформація.

Нагадаємо, киянка Вікторія Щєлко привезла з міжнародного конкурсу краси у Дубаї, як вона сама запевняє, перше місце і титул «Міс світу plus-size 2021». І через це в інтернеті вибухнув справжній скандал. Дівчину звинуватили у брехні. Мовляв, немає у неї цього титулу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus