USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Британія виділить $20 мільйонів на посилення кіберзахисту України

19 Червня 2023 06:41
Велика Британія виділить 16 мільйонів фунтів стерлінгів (близько $20 млн) на допомогу Україні у зміцненні кіберзахисту.

Про це повідомляє Sky News із посиланням на заяву прем’єр-міністра Британії Ріші Сунака.

«Жахливі напади Росії на Україну не обмежуються варварським вторгненням на територію країни, а включають спроби атакувати кіберінфраструктуру, яка надає життєво важливі послуги – від банківських до енергетичних – українському населенню», – сказав Сунак.

Він підкреслив, що цей пакет фінансової допомоги має вирішальне значення для припинення російських кібератак, зміцнення кіберзахисту України і підвищення її здатності виявляти та знешкоджувати шкідливе програмне забезпечення.

Зазначається, що наступного тижня на конференції Сунак звернеться до підприємців та бізнесу із закликом збільшити інвестиції в Україну, щоб допомогти їй відновити економіку після російського вторгнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus