USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Британські благодійники привезли гуманітарну допомогу в лікарню Володимира

10 Серпня 2022 22:02
Представники британського волонтерського об'єднання ALFSДжон Дан, Тіна Бенкс та Річард Біченерс приїхали до Володимира, аби передати гуманітарну допомогу для лікарні.

Як повідомили в КП «Володимир-Волинське ТМО», благодійники привезли їм холодильник, морозильну камеру, пральну та сушильну машини, медичні препарати загального та спеціального призначення, підгузки, милиці, санітайзери, засоби гігієни, тонометри, ізраїльські бинти, пакети для дренажу сечі, крапельниці, перев’язувальні матеріали, бинти та голки.

«Колектив ТМО на чолі з генеральною директоркою Тетяною Ващук дякує нашим вже постійним партнерам з Великої Британії і Польщі за отриману чергову гуманітарну допомогу! Усі ці речі справді неабияк допомагають працівникам лікарні турбуватись про пацієнтів на належному рівні», – зазначають у медзакладі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus