USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Буде гірше, ніж в Італії: Нью-Йорк назвали новим епіцентром коронавірусної інфекції

21 Березня 2020 14:04
Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо заявив, що в місті нині нараховують приблизно третину всіх випадків коронавірусу в США.

У Нью-Йорку Covid-19 підхопила 5 151 людина, зокрема 52 офіцерів місцевої поліції, повідомляє УНІАН.

«Ми зараз епіцентр цієї кризи», – сказав де Блазіо під час пресконференції, додавши, що від початку спалаху в місті загинули 29 мешканців. Якщо кількість нових випадків продовжить збільшуватися з такою ж швидкістю, через два-три тижні у медичних працівників настане нестача необхідних засобів, попередив міський голова.

«Якщо ви відчуваєте страх, ви не самотні, якщо ви хвилюєтеся, ви не самотні, – сказав де Блазіо. – Наші мешканці такі сильні. У країні є міста, мешканців яких те, що відбувається, може сильно шокувати. Але ми від природи сильні люди».

Мер закликав містян виходити на вулицю лише у випадку нагальної потреби, а також попросив їх триматися на відстані від інших перехожих.

А тим часом губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо заявив, що очікує піку захворювання, до 110 тисяч нових випадків, за 45 днів. Державні та місцеві чиновники намагаються отримати необхідні засоби та знайти додаткові лікарняні ліжка, оскільки їх у штаті лише 53 тисячі.

Загалом від початку спалаху в Сполучених Штатах Covid-19 підхопили понад 19 тисяч людей. 250 з них загинули, а 147 одужали та виписалися з медзакладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Березня 2020 14:53
Українські респіратори в Іспанію, а нам страх і паніку, так от найгірше буде у нас, це не влада - це гівно собаче
факт до Анонім Показати IP 21 Березня 2020 15:23
Розсадник корупції, що панував весь час існування Незалежної, вдарить вже не тільки по кишені, а і по здоров‘ю, чисельності нації!!! За що боролись (з чим не впорались, розплодили) те тепер дасть свої паростки але у більш страшних масштабах! :( Якщо вони за контрабас масок у ці часи нікого терміново-показово не посадили - то про що мова?!
цікавить Показати IP 21 Березня 2020 15:17
Цікавить одне, що ті ж Китайці повідомляли, що давали людям якісь таблетки, що давно використовуються для лікування інших хвороб, були результати позитивні, то чому в нас і у світі мовчать і не використовують, не налагоджують масовий випуск, поки вакцину не розробили, чому не мінімізують, чого чекають?!
Колишній мешканець ц Показати IP 21 Березня 2020 15:49
В Нью-Йорку пусто... https://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/?cam=tsrobo1
ксеня Показати IP 21 Березня 2020 19:26
Люди мийте руки з милом, мило вбиває інфекцію! Вірус гине ще від спирту, гарячої води, содового та оцтового розчину, так що потрібно протирати ним вимикачі, ручки вхідних дверей, вологе прибирання гарячою водою з дезречовинами. Можна полоскати носоглотку теплою водою з розчином соди 1ч.л. на склянку теплої води якщо ходили в магазин чи на вулицю, провітрюйте підЇзди. Гумові перчатки, маски хоча- б самостійно пошиті - шматок марлі чи тканини з бавовни у всіх знайдеться! В магазин ходіть захищеними, тримайте дистанцію між людьми 2 метри. Самоїзолюйтеся мінімум на 15 днів, якщо ви приїхали з-за кордону, не даруйте вірус рідним і друзям! Бережіть себе, близьких і всіх українців!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus