USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Буде нова хвиля нашестя орди: у ГУР повідомили, яке завдання намагатиметься виконати Герасимов у березні

1 Лютого 2023 09:14
Очільник Кремля Володимир Путін не змінив стратегію щодо захоплення України, тож поставив завдання начальнику Генштабу збройних сил РФ, генералу Валерію Герасимову окупувати Донбасу і вийти на адмінкордони Донецької області у березні.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю ТСН розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

«Путін і сучасна Росія не змінили стратегічних завдань та будуть спроби наступальних дій й надалі. Нова хвиля мобілізації вже триває в Росії. Вочевидь, буде нова хвиля нашестя цієї орди. Відомо, що після нових кадрових змін завдання, яке поставив Герасимову Путін, – це окупація Донбасу і вихід на адмінкордони Донецької області на березень місяць. Це означає, що у лютому-березні очікується загострення на фронті», – зазначив Юсов.

Читати ще: Новий наступ РФ є вкрай ймовірним в найближчі місяці, ворог готує резерв, – ISW

Він додав, що значну частину частково мобілізованих росіян з першої хвилі вже відправлено на фронт. Інших, яких ще навчають, у вигляді гарматного м’яса відправлять слідом.
«Цілком реалістично, що буде ще одна хвиля», – додав Юсов.

Додамо: на думку аналітиків, очільник Кремля призначив Герасимова командувачем окупаційного угруповання військ РФ в Україні задля вирішення проблем російської армії.

Раніше військові експерти зазначали, що Герасимов змінить тактику завдання масованих ракетних ударів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus