USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Буде випалена земля»: окупанти відкрито заявили, що замінували ЗАЕС

8 Серпня 2022 12:31
Окупанти відкрито заявили, що замінували всі важливі об'єкти на Запорізькій атомній електростанції. Росія навіть не приховує, що буде використовувати цю територію як «ядерний щит».

Про мінування ЗАЕС повідомив командир окупаційного гарнізону Валерій Васильєв, після чого пропагандистські пабліки почали поширювати його цитати в мережі.

Васильєв виступив перед окупантами з черговою промовою про те, що РФ воює проти України за «право існування російського народу і право жити в мирі з усіма». Він також заявив, що країна-агресор нібито готова до будь-яких сценаріїв і буде реагувати на всі дії ЗСУ.

Окупанти погрожують Україні через постачання зброї, яку ми отримуємо від інших країн. Також рашисти намагаються лякати українців «наслідками» за деокупацію захоплених РФ територій.

За словами Васильєва, якщо станція не буде під контролем РФ, то на її місці нібито залишиться «випалена земля».

«Тут буде або російська вільна земля, або випалена земля. Ви, солдати російської армії, маєте бути готові виконати важливий наказ. Ми замінували всі важливі об'єкти ЗАЕС і не приховуємо цього від ворога. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю. Ви маєте розуміти, що іншого шляху в нас немає. Якщо буде найжорсткіший наказ – ми мусимо виконати його з честю», – заявив Васильєв.

Нагадаємо, 5 серпня окупанти двічі за кілька годин обстріляли Запорізьку АЕС. В «Енергоатомі» попередили про ймовірність ядерної катастрофи, а директор МАГАТЕ наполягає на місії представників агентства на станцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus