USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Будемо повертатися – заберемо її з собою»: у Відні попрощалися з відомою лучанкою, яка трагічно загинула

11 Жовтня 2022 17:01
У Відні попрощалися з колишньою заступницею начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, екскерівницею відділу сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики Луцької міської ради, відомою у Луцьку громадською діячкою 36-річною Ольгою Коритнєвою.

15 вересня її чоловік Олександр Пономарчук повідомив, що жінка трагічно пішла із життя.

Прощання із Ольгою відбулося 10 жовтня у столиці Австрії. Відтак тіло жінки кремують, утім коли саме це станеться, зі слів рідних, поки що невідомо.

«От і все», – написав 11 жовтня у Фейсбуці Олександр Пономарчук.
Читати ще: «Довго не могла полюбити себе без волосся. Але взяла перуку, накладні вії і пішла підкорювати світ». Неопубліковане інтерв’ю з відомою лучанкою, яка трагічно загинула

Як розповів Олександр Пономарчук у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, після кремації урну із прахом зберігатимуть у Відні, у спеціальній камері.

«Я не знаю точно, чи будемо ми повертатися до України. Даміана чекає ще рік хіміотерапії. Потім вже й будемо вирішувати. Олі тут дуже подобалося. Будемо повертатися – заберемо і її з собою», – з болем розповідає Олександр.

Нагадаємо, раніше Волинські Новини розповідали про непросту історію онкохворого сина Ольги Даміана, якого жінка з любов’ю називала «маленьким чемпіоном».

Ользі Коритнєвій і самій довелося вести нелегку боротьбу з раком і таки вдалося здолати важку недугу. Попри поставлений медиками діагноз «безпліддя», вона народила двох синів – Даміана та Ернеста. Утім на цьому випробування для цієї сильної та красивої жінки не скінчилися: після одужання їй довелося боротися за життя сина. Вона усміхалася і казала, що не має права плакати та розкисати… А ще вона зізналась, що мріє написати книгу.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щире співчуття рідним та близьким Ольги.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus