USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Померла відома лучанка, яка рятувала сина від онкології

15 Вересня 2022 22:22
Померла колишня заступниця начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, екс-керівниця відділу сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики Луцької міської ради, відома у Луцьку громадська діячка 36-річна Ольга Коритнєва.

Про це повідомили чоловік та друзі жінки.

Свого часу їй вдалося здолати рак і, попри поставлений медиками діагноз – непліддя – народити двох діток. На жаль, їй довелося вступити у надскладну боротьбу за життя сина, в якого виявили рак нирок.

14 вересня Ольги не стало. Зі слів чоловіка, вона випала з вікна, коли його не було вдома.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щире співчуття рідним та близьким Ольги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2022 15:35
Вона ніколи не була заступницею директора департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради.
Лучанка до Лучанин Показати IP 16 Вересня 2022 16:40
Яка вже різниця? Вам аби щось написати? Людина просто не витримала, пережила за останній рік смерть обох батьків, сама була онко хвора, викарабкалась, дитина з тяжкою онкологією… А ви, аби потриндіти… Кому зараз це потрібно? Людини не стало. Царство Небесне.
Волинянка до Лучанка Показати IP 18 Вересня 2022 17:05
Аж моторошно від прочитаного...з життя бачила, як зникав рід чи сім'я від поганого вчинку здійсненого предками. Чи то карма чи то що...це ненормально стільки бід. Хай душа її знайде спокій
Петро Показати IP 16 Вересня 2022 16:38
Ольга Коритнєва займала посаду начальника відділу у справах сім’ї і молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради? а згодом – заступника начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради.
DM Показати IP 17 Вересня 2022 22:20
Знав її особисто. Щось не віриться, що сама...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus