USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Будемо звертатися до суду», – Вячеслав Рубльов про звинувачення в підпалі

31 Січня 2019 17:03
Очільник Волинського осередку партії «УКРОП» Вячеслав Рубльов заявив, що в політсилі уже готують позов до суду через голослівні звинувачення партійців у підпалі майна, які на всю область озвучив голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Про це Вячеслав Рубльов заявив під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

Як відомо, вчора вночі невідомі підпалили техніку, яка належала дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. І першим ділом, і голова ОТГ, і голова облдержадміністрації Олександр Савченко визначили винних та заявили, що підпал організували в «УКРОПі». Голова адміністрації також заявив, що «оголошує війну «УКРОПу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «САВЧЕНКА ПРИПЕКЛО В ГОЛОВУ»: ЩО ПИШУТЬ ВОЛИНЯНИ ЩОДО «ОГОЛОШЕННЯ ВІЙНИ» ГОЛОВОЮ ОДА

«Ми готуємо позов від членів партії, тому що наші партійці хочуть почути позицію нас, як керівництва партії, хотіли б відчути себе захищеними морально та фізично. Такі голослівні обвинувачення не можна пропускати і на них не можна не зважати. Коли людина виходить з такими заявами в публічну площину, вона повинна розуміти наслідки, які потім будуть. Ми відстоїмо свою позицію в правовому полі, не будемо без суду і слідства розкидатись звинуваченнями, як інші», - каже Вячеслав Рубльов.

Політика дивує, що «війну» політичній силі, членами якої є патріоти своєї держави, оголошує представник Президента цієї ж держави.

«Ми будемо відстоювати права партії через суд і будемо сподіватися, що в Україні є демократія і демократичні суди відстоять наше рішення», - підсумував політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 31 Січня 2019 18:11
Через три спалені ( скоріше всього незаконно придбані, інакше чому не застраховані) авто якоїсь баби, в якої чоловік ГОЛОВА ОТГ, на Волині може розпочатись війна, яку нам хоче нав*язати представник президента в нашому регіоні. А перевірити діяльність, виплату зарплат персоналу, ліцензії, розрахунки з клієнтами - може там "собака" зарита....... Але ж вибори - то треба якусь партію в те діло впихнути. Цікаво, які особисті відносини у Савченка з цією панночкою, що аж треба було перервати відпустку і до неї примчати?
121111 Показати IP 31 Січня 2019 22:57
Ото ж: як при такому бедламі можна побудувати Державу? Знову Путін винен?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus