USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будівництво школи, енергозбереження та Світязь: ухвалюватимуть зміни до обласного бюджету

25 Липня 2019 12:56
Проєкт змін до обласного бюджету на 2019 рік погодила профільна комісії обласної ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 25 липня.

Члени комісії розглянули проєкт змін до обласного бюджету на 2019 рік.

Як повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, йдеться передусім про перерозподіл ресурсів та зміни до розподілу обласної субвенції. Загальна сума змін – 7,8 мільйона гривень. Основні суми – резерви, що виникли завдяки економії енергоносіїв. Загалом в обласних установах очікують економію енергоносіїв на суму 15-20 мільйонів гривень. Заходи, які фінансуватимуть, стосуються здебільшого котелень та енергозбереження.

Окрім того, на будівництво школи у селі Любохини отримають 23,6 мільйона з Державного фонду регіонального розвитку, 500 тисяч виділять з районного бюджету Старовижівського району, ще 1,886 мільйона на співфінансування пропонують передбачити в обласному бюджеті. Окрім того, 330 тисяч передбачать на капремонт гідротехнічної споруди у Шацькому районі, 800 тисяч – для обласного перинатального центру, передбачатимуть кошти для котелень протитуберкульозного закладу в Поворську, психлікарні, інфекційної лікарні.

Члени комісії рекомендували підтримати проєкт змін до обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus