USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будуємо майбутнє: «Інвестор» презентував новий житловий комплекс «Амстердам»*

31 Серпня 2020 08:30
У селі Струмівка, поблизу Луцька, збудують сучасний та комфортний житловий комплекс «Амстердам» на понад 200 квартир. Реалізує проєкт найпрогресивніший забудовник регіону з бездоганною репутацією — компанія «Інвестор».

Проєкт нового та сучасного житла лучанам презентували 28 серпня у мистецькому просторі «ГаРмИдЕр ангар-stage».

ЖК передбачає зведення багатоквартирного будинку на п'ять поверхів в архітектурному стилі Амстердаму. Будівництво нового комплексу триватиме чотири роки.

За кілометр від «Амстердаму» знаходиться ліс, а дорога до центру Луцька автівкою займе лише 15 хвилин.

«Новобудова знаходитиметься у селі Струмівка, поблизу житлового комплексу “Струмочок”, і вона відрізнятиметься від наших попередніх робіт. Ми вирішили змінити архітектуру, зробити її яскравішою, оскільки будівництво з бетону та цегли сьогодні уже завершується, адже ці заводи не модернізують, і ми мусимо переходити на новітні матеріали — моноліт та керамічні блоки. Це — сучасно, гарно, досить тепло та яскраво», — розповів директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.
10 переваг ЖК «Амстердам»:

1. Планування квартир

Всі квартири будуть мати європейське планування, на практиці це означатиме 1,2, 3-спальні квартири. Такий підхід до планування є сучасним та максимально комфортним . Фактично квартира 42 м2 буде мати окремі спальню та вітальню

2. Архітектура

Це сучасні та яскраві рішення, які будуть приносити естетичну насолоду.

3. Система опалення

БК «Інвестор» збудує власну котельню, де застосують інноваційні підходи до організації процесу. Це забезпечить в першу чергу безпеку, гарну якість води, стабільний тиск в системі та комфортну температуру в помешканні.

4. Обслуговуюча компанія

Усі господарські турботи на себе візьме управляюча компанія, яка надаватиме послуги високої якості. Догляд за газоном, озеленення території, вивіз та сортування сміття – це все забезпечить персонал управлінської компанії.

Крім того, буде створено мобільний додаток, в якому кожен мешканець зможе голосувати за ті, чи інші рішення, замовляти послуги, чи повідомляти про проблему.



5. Система безпеки

Закрита територія, відеонагляд, система доступу, цілодобова охорона - це обов’язкові елементи майбутнього ЖК, доцільність яких не обговорюється. Якщо вам не потрібні ці речі, то, мабуть, вам краще не купувати квартиру у ЖК Амстердам.

6. Спортивна інфраструктура

Для мешканців збудують повноцінний майданчик зі штучним покриттям для гри в баскетбол, футбол та волейбол, біговими доріжками. Також облаштують тренажери для воркауту.

7. Сусідське ком’юніті

Важливо не лише, де ти живеш, а поряд з ким. Тому в БК «Інвестор» прагнуть створити дружню спільноту сусідів. Для цього в будинку облаштують холл, де можна буде зустрітися, поспілкуватися, отримати пошту, випити разом кави, чи навіть подивитися компанією футбол.
На території облаштують гарний сквер для прогулянок, зони барбекю для спільних свят та заходів. Зарезервувати місця на яких можна буде через додаток та управлінську компанію.

Крім того, у ЖК буде свій власний закритий внутрішній двір.



8. Зручність та доступність

Усі вхідні групи «в нуль», без сходів. Сучасні безшумні ліфти. Окремий паркинг з розрахунком на кожне авто на квартиру.

9. Громадська територія

На першому поверсі розміщуватимуться комерційні приміщення, та зона закладів громадського призначення: кафе, кав’ярня, аптека, магазин, сімейний лікар, приватний дитсадочок, спортивний зал чи студія йоги, салон краси, відділення банку та пошти.

10. Гарна інвестиція

Продажі квартир у новому ЖК стартують з 14 999 грн за м2.

В процесі будівництва, як показує наш досвід, об’єкти Будівельної компанії Інвестор дорожчають на 50%. Забудовник переконаний, що вартість квадратного метра за перший рік зросте до 20 000 грн за м2 протягом перших 12-18 місяців реалізації проекту.

Тому ЖК Амстердам – це не лише гарне житло, а й чудова інвестиція, як у квартири, так і в комерційні приміщення.

Також на заході презентували сучасні дизайни майбутніх квартир. Свої роботи показали розробники дизайну інтер’єрів: лабораторія сучасного дизайну «Іsbelab», дизайн-студія «Destyle», студія Panda, а також презентували лого та айдентику майбутнього житлового комплексу.

Наприкінці презентації організатори заходу провели невеличку вікторину та вручили подарунки переможцям.

Всі охочі ознайомитися з деталями стосовно будівництва нового та сучасного житлового комплексу «Амстердам» можуть зателефонувати за номером: 0960302010, або ж звернутися безпосередньо до офісу за адресою: місто Луцьк, вулиця Коперника, 13 в.

Також слідкуйте за новинами у соцмережах будівельної компанії у фейсбуці, в інстаграмі, або ж на сайті http://www.investor.lutsk.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 31 Серпня 2020 10:10
1. Фінансування повинно здійснюватися Інвестором за власні, або оборотні кошти, чи кредити під заставу власного майна ! 2. Продавати - тільки ключі від готової квартири ! 3. Яка співпраця з територіальною громадою ? 4. Де передбачено учнівські місця ? 5. Чого власники житла повинні фінансувати спорудження об'єктів соціальної та інженерної інфраструктури ? 6. Управляюча компанія не повинна нав'язуватися - це воля власників житла !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus