USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Був наказ стріляти по цивільних», – російський окупант зізнався у злочинних наказах

8 Березня 2022 13:20
Чи не вперше полонений російський окупант зізнався, що командування віддавало накази стріляти по цивільних українцях. Також загарбник знав, що їде воювати в Україну.

Зазначимо, що більшість полонених повідомляють: вони не знали, що їдуть воювати в Україну, а просто приїхали на військові навчання.

Окупант 1998 року з Тверської області РФ, який є командиром мотострілкового взводу, розповів, що прибув на кордон з Україною 24 лютого о 5 ранку.

Йому було поставлене завдання захопити Харків: окупувати всі основні дороги, прикрити виходи цивільних та зайняти місто.
«Були завдання відкривати вогонь по всіх жителях, які нам опиратимуться. Наказ стріляти по цивільних був. Я знав, що їду на територію України», – сказав окупант.

Читати ще: «У нас буде проблема, куди дівати полонених», – нардеп родом з Волині про гуманітарні коридори та військових злочинців

З його слів, в Україну вони їхали, як миротворці, аби звільнити Україну від нацистів, однак тут, у полоні, до нього поставилися з розумінням, надали усю необхідну медичну допомогу та нагодували.

Полонений наголосив, що в Україні нацистів він не побачив, бажання воювати в Україні у нього немає.

Тим часом, поки окупанти масово здаються в полон, українські військові самі проводять демілітаризацію противника, знищуючи та захоплюючи техніку, яку перелякані «миротворці» просто кидають, втікаючи у ліс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus