USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Вагітні жінки збиралися стріляти по Ростову?» – Зеленський про авіаудар по пологовому в Маріуполі

9 Березня 2022 23:57
Володимир Зеленський гнівно засудив авіаудар окупантів по пологовому будинку в Маріуполі.

Про це йшлося у вечірньому зверненні глави держави 9 березня.

Президент сказав, що внаслідок авіаудару по пологовому будинку – 17 поранених, розбір завалів ще триває. Люди вчасно почали ховатися від 500-кілограмових бомб.

«Що то за країна така, що боїться пологового будинку і знищує його? Там були маленькі бандерівці? Вагітні жінки збиралися стріляти по Ростову? Хтось у пологовому принижував російськомовних? Що це було?

Читати ще: У Маріуполі окупанти обстріляли пологовий та знищили дитячу лікарню

Усе, що окупанти роблять із Маріуполем, – це вже за межею звірства. Європейці! Українці! Маріупольці! Сьогодні ми повинні бути єдиними в засудженні цього воєнного злочину Росії, у якому відображається все те зло, яке окупанти принесли на нашу землю.

Усі зруйновані міста. Те, що вони зробили з Волновахою, Охтиркою, Черніговом, Бородянкою, Гостомелем, Житомиром, а ще десятками наших українських міст, які ніколи не становили жодної загрози Російській Федерації», – наголосив Зеленський.

Президент сказав, що потрібно посилювати санкції проти Росії так, щоб вона сіла за стіл переговорів і завершила війну.

«У Москві прекрасно знають, що Маріуполь – також Донецька область. І ми бачимо, як в Росії ставляться до жителів Донецької області. Ми не зробили нічого подібного жодному місту Донецької й Луганської області, жодній області, бо ми люди. А ви?» – звернувся глава держави до росіян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus