USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Бив, дряпав та душив іграшкою»: у ліцеї на Волині черговий побив шестикласника

16 Січня 2019 13:09
Скандальна ситуація трапилася у Княгининівському ліцеї Волинської обласної ради. Так, черговий навчального закладу Ярослав Грабовець накинувся з кулаками на 11-річного шестикласника Сашка.

Прикрий інцидент стався 14 січня близько 22-ї години. Саме в цей час діти перебували у спальній кімнаті. Зі слів чергового, дівчата поскаржились, ніби то хлопці їм не дають спати, тож він негайно прийняв міри. Утім, «перегнув палицю», про що дуже шкодує.

Як розповіла мама постраждалого шестикласника Людмила Володимирівна, у той злощасний вечір син написав їй смс. Текст повідомлення був коротким: «мене побив якийсь дядько». Перелякана мати, не гаючи часу поїхала до навчального закладу.


Зі слів жінки, власну дитину вона побачила у синцях і подряпинах. Хлопчик, плачучи, розповів, що черговий ліцею його побив. Сказав, що дряпав обличчя, запихав до рота іграшку, аби малий не кричав, бив кулаками по голові.

Заспокоївся, коли, врешті-решт, «випустив пар». Однак, після цього стан дитини різко погіршився: шестикласника нудило і у нього страшенно боліла голова. Тому мама, не гаючи часу, звернулась за допомогою до лікарів. Сашка госпіталізували. І, хоч обійшлось без серйозних травм, дитина перебуває у пригніченому стані, адже отримала велику психологічну травму.


Тепер Сашку намагаються допомогти не лише травматологи, а й спеціалісти-психологи.

Психолог ліцею працює й з очевидцями побиття, щоб зняти в них стрес.

Раніше чоловік, який побив шестикласника, працював вчителем географії, а після інсульту залишився черговим гуртожитку, йдеться у сюжеті ICTV.

Чи вчитиметься тут Сашко – мама ще вирішує. Нині обоє намагаються оговтатися від пережитого.

Щодо чергового ліцею у поліції відкрили кримінальне провадження – за матеріалами справи ведеться слідство. Станом на сьогодні Ярослав Грабовець написав заяву на звільнення з роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
... Показати IP 16 Січня 2019 13:27
Фігня якась В 28 школі Коля плюнув на Васю,і зламав йому стругачку.... Міліція яяя
Точно до ... Показати IP 16 Січня 2019 15:01
:))))
СССР до ... Показати IP 16 Січня 2019 17:51
Нам вуха крутили,і указуою получали,і нічого головне ,щоб Батько не визнав бо вчитель просто так не троне!!! А зараз.....співчуваю вчителям(
Українець Показати IP 16 Січня 2019 14:39
Нещасні люди вчителі.За копійки кожен плює в їх бік
342 Показати IP 16 Січня 2019 14:45
Педагоги безпорадні перед розпоясаними учнями.Хто захистить вчителів від свавілля невихованих дітей.Га?
Вихователь Показати IP 16 Січня 2019 15:49
А чого малий не спав після відбою,як того вимагає режим?Це мамаші не цікаво? Як один черговий педагог має навести порядок зі стадом малолєток?Підіть попробуйте вчительського хліба
Тетяна Показати IP 16 Січня 2019 16:52
Це точно. Дітям зараз можна все, матюкатися. битися. не слухатися, а вчитель винен. уявляю, як треба допекти старшу людину, щоб таке вчверив вчитель?
Колега Показати IP 16 Січня 2019 17:16
Бідний вчитель.Після інсульту він ще працює з сучасними дітьми.Бо пенсія копійчана,бо на ліки не вистачає,бо хабарів не брав.Бери,Мама,малого додому і терпи та виховуй сама дома.А то здала в ліцей....
ОДА до Колега Показати IP 16 Січня 2019 17:58
Це колись батьки вчили дітей слухатись вчителів.А тепер навпаки.По школах йде боротьба за дітей, і вчителі дуже залежні від батьків,куди вони здадуть дітей вчитись.Нема дітей_нема_ставок-нема роботи......І нема нормальної держави.Тому вчителі змушені мовчки терпіти всі знущання дітей і вибрики батьків.До чого докотилась держава....Прірва.. Дно....
Добра до Колега Показати IP 16 Січня 2019 22:00
За хабарі тут не розказуйте, в Гоги була такса за екзамен з географії 10$. Не всі давали, але якщо давали, то він брав. Але в даному випадку його жаль , бо в наш час після відбою таке творилося в тому гуртожитку, що чергувало 2 вихователі, які лупили хлопців по чому бачили
Свідок до Добра Показати IP 16 Січня 2019 22:32
Цей малец-повний пі......Мало ще получив
Галина Показати IP 16 Січня 2019 19:09
Бідні вчителі.То найгірша професія.Співчуваю.Всім вони щось винні.Теперішнім дітям і батькам не вгодиш.начальство теж нагинає.Шкода дядька.Тепер без роботи.А що їсти?
Ого Показати IP 17 Січня 2019 08:03
Читаю коментар,а про Сашка жодного доброго слова.Значить педагог був правий,довів малий його .Але ж у нас камер немає,То нічого і не покажеш.А прикро.Хороший вчитель.
ну чесно Показати IP 17 Січня 2019 10:31
Знаю особисто цього вихователя і можу з впевненістю сказати, що просто так він його не вдарив. три роки чергував у нас на поверсі, був трохи нервовий, адже людина любить порядок і після інсульту(про це всі знали). Але якщо ти поводиш себе адекватно, то він відкриє двері в кімнату, гляне що все добре і все
Лариса Показати IP 17 Січня 2019 14:33
Складається враження, що цей шестикласник Сашко, розбійник з Великої дороги... А пан вихователь - бідне і безпомічне дитя!!! Люди схаменіться!! Ніхто не має права проявляти насилля, щодо інших людей!! Особливо до дітей!! Це жах!! Не допусти Бог, щоб з вашого сина чи внука так познущалися і побили... - тоді б ви " "співали б по-іншому"!! Страшно!!! Хлопчик в лікарні!! В шоці!!! А ви тут брудом поливаєте дитя і його матір!! Складається враження, що всі ці коментарі написані під замовлення все ж того пана Грабовця!!! Який боїться тепер нести відповідальність за свої жорстокі і незаконні дії!!!
Олег Показати IP 17 Січня 2019 16:07
Хабарі брав, і добряче нас лупцював.
555 до Олег Показати IP 17 Січня 2019 18:32
А вчитися не пробували, щоб хабарів не носити?
Рома Показати IP 17 Січня 2019 17:25
Чому в ліцеї нема відеокамер?Тоді б не було цих дискусій.Не хоче малий дотримуватись режиму-геть з ліцею! ХАЙ БАТЬКИ ДОМА ЙОГО НЯНЬЧАТЬ. В ліцеї мусить бути дисципліна!А ВЧИТЕЛЬ НАСТУПНОГО РАЗУ ХАЙ ПОЛІЦІЮ ВИКЛИКАЄ.ТО МАТІР ЗРАЗУ ОБКЛАДУТЬ ШТРАФОМ.БУДЕ ЗНАТИ,ЯК ВИХОВУВАТИ ДИТИНУ.
Лариса до Рома Показати IP 17 Січня 2019 19:42
Пан Грабовець не в колонії сурового режиму працював!!!!! Хоча вів себе саме так!! Потрібно показати режим!!! Щоб іншим неповадно було знущатися з дітей!! Як "те море" розгойдалось!!! Ой як заштормило!!! Думаю, що під час слідства, ще не такі відомості стануть відомі!!! Дай Боже сил і здоров'я Сашкові і його мамі!! Терпіння довести цим Демонам, що так не можна...!! Буду особисто відслідковувати справу!! І писати клопотання, щоб засідання суду були відкриті!! Волинські новини відслідковуватимуть стан справ по даному кримінальному провадженню!!
Лариса Показати IP 17 Січня 2019 19:56
І взагалі, заклад нагадує іншу структуру перевиховання!!! Хабарі беруть, дітей б'ють, душать і знущаються і камер не має, ніхто не бачить, і ніхто не скаже, бо дітей залякують отим "ГЕТЬ!!".!! Як в колонії для неповнолітніх !!! Вчителям і вихователям все дозволено!!! Ні!! Всі в шоці!!!
Лариса Показати IP 17 Січня 2019 20:13
Ви це серйозно??? Скільки ще буде цього лайна в бік дитини??? Куди пропадають коментарі небайдужих до чужого горя людей?? Якась проплачена особа сидить на сайті і "відшліфовує"!! Хабарі беруть, поводяться з дітьми, як "надзіратєлі на зоні"!! Відчувають повну безкарність!! Що взагалі там Твориться??? Що це за заклад???
Гном Показати IP 18 Січня 2019 09:52
Ну я розумію, можна по вухові дати, але чи не здається вам,що пхати іграшку в рот,щоб заткнути це вже якось занадто.
Ніна Показати IP 19 Січня 2019 10:15
Це просто жах) учитель побив дитину, а ви всі так гарно пишите про нього) люди ви що подуріли? Ніколи в житті не допустилаб такого, посадилаб таку тварину) дитина поводить себе нечемно-напиши доповідну, подзвони батькам, поговори з дитиною а не з кулаками на дитину кідаєшся) а якщо такі вчителі вже безпомічні, не вмієте словами до дітей говорити, то шукайте інший підхід))шкода Сашка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus