USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чанта. Нова хлібна культура*

29 Травня 2020 13:58
Чанта – це не просто гарне слово. Аби переконатися, достатньо побачити новий хлібозавод CHANTA, який має інноваційну автоматизацію процесу створення і випікання хліба та сертифікований за одним із найвищих міжнародних стандартів безпеки харчових продуктів FSSC 22000. Віднедавна продукцію ТМ «Чанта» на території Волині представляє хлібозавод «Теремно Хліб».

Додайте сюди технологічну піч з кам’яним сподом, борошно твердих сортів, артезіанську воду, власні закваски та рецепти – й отримаєте смак, пористість, скоринку і безапеляційну якість для вибагливих хлібоїдів. Асортимент світових рецептів – чіабат, багетів, павѐ з незвичними інгредієнтами (насінням, томатами, гарбузом, морквою тощо) розширює наш гастрономічний досвід смаку хліба різних культур.

Чіабата – традиційний італійський хліб, який люблять у всьому світі. Вона запашна, пориста, зі скоринкою завдяки випіканню у печі з кам’яним сподом, як пекли багато рокiв тому в домашнiх печах. Готується із зерна твердих сортів пшениці на артезіанській воді без додавання цукру та із мінімальним вмістом солі. У складі лише натуральні добірні інгредієнти для здорового харчування. Зберігає ця випічка природну свіжість упродовж 72 годин завдяки заквасці та особливій технології виготовлення.

Свіженька чіабата легко втамує голод і чудово смакує. Нарізана шматочками вона прикрасить ваш хлібний кошик до обіду або стане хрустким перекусом у вигляді мереживних сухариків. Хрумка випічка ідеально пасує основою для свіжого соковитого сандвіча з м’ясом, рибою або овочами, а також теплого сандвіча-гриль, бо її м’якуш не намокає, не злипається, не забиває смак начинки. З нарізаної скибочками та підсмаженої чіабати ви приготуєте відмінні брускети.
Зможете здивувати рідних та друзів оригінальною піцою на незвичній основі. І навіть вразити легким фруктовим десертом!

Наш завод може пишатися різноманітним асортиментом цих хлібобулочних виробів. Можна обрати на свій смак – маленьку чи велику, світлу чи темну, із зернами чи без.

До рецептури темної чіабати входить солодовий екстракт. І саме він надає насиченого коричневого кольору, солодкуватого присмаку та тонкого аромату. Такий хліб ідеально підходить для сандвічу та брускет.

Міні-чіабата – смачний перекус, який зручно взяти з собою на роботу або пікнік, розділити з друзями і родиною. Вона прекрасно смакує сама по собі, також стане ідеальною основою для невеличкого сандвіча або бутерброда.

Павѐ з сиром. Дослівно з французької ПАВÈ – «бруківка», камінець. У французькій хлібній традиції це невеличкий прямокутний або квадратний буханець, невисокий, зі злегка округлою поверхнею. Виготовлене павѐ з добірних інгредієнтів з використанням пшеничної закваски. Без додавання цукру, ароматизаторів та підсилювачів смаку, із мінімальним вмістом солі. Натуральний твердий сир, який ми ретельно відбираємо для нашої випічки, сприяє утворенню хрусткої рум’яної скоринки, дає неперевершений смак та ніжний аромат.

Міні-павѐ «Фітнес» – невеличкі легкі булочки, виготовлені з добірних натуральних складників з використанням пшеничної закваски, оздоблені великою кількістю зерняток. Додавання моркви, насіння кунжуту, льону та соняшнику підвищують поживну цінність продукту.

Булочки. Наші рум’яні пшеничні та запашні солодові булочки мають зручне пакування із кліпсою. Цей легкий здоровий перекус – ще одна можливість експериментувати з поєднаннями смаків. Готуйте гарячі бутерброди, сандвічі із різноманітними начинками, міні-бургери або ж просто куштуйте їх із склянкою молока. Їх зручно взяти на роботу, на пікнік, у дорогу, пригостити рідних і розділити з компанією друзів. Тож обирайте будь-яку собі до смаку.
Продукцію можна знайти у фірмовій мережі «Теремно», на полицях маркетів «ТорБа», «Велмарт», «Наш край», «Ашан» та найбільших роздрібних магазинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 29 Травня 2020 16:34
Молодці "Теремно-хліб" розвиваються, не стоять на місці. І фірмові магазинчики гарний дизайн мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus