USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Час царювання Путіна піде на години»: що росіяни думають про ймовірну мобілізацію

11 Травня 2022 17:38
Абсолютна більшість молодих росіян негативно сприймає перспективу загальної мобілізації для участі у війні проти України.

Про це свідчить відео з короткими інтерв'ю росіян, передає УНІАН.

Чоловіки призовного віку не у захваті від перспективи ставати гарматним м'ясом та помирати в Україні.

«На*уй цю призовну армію. Зараз, у підсумку, нас усіх відправляють на загибель. Але не за наші інтереси. Нам це не потрібно. Жодній адекватній людині не потрібно. Оті всі, хто Z, V ставлять, – от вони нехай їдуть, якщо вважають це нормальним. А я не вважаю нормальним помирати за чужі інтереси», – заявив один з опитаних.

Інший росіянин сказав, що готовий захищати РФ від фашистів, але зауважив: якщо нападуть не фашисти – то, може, це й на краще.

Ще один респондент заявив, що «для початку треба перемогти фашизм тут (в РФ), а вже потім займатись експортом антифашизму».

«Я, звісно, не читаю думки Володимира Володимировича, але, на мій погляд, якщо він зробить загальну мобілізацію, то можна буде рахувати годинами, скільки йому залишилося царювати. Як писали класики свого часу – армія оберне багнети проти своєї влади», – сказав він.

Ще один опитаний росіянин впевнений, що загальна мобілізація вплине на електоральні настрої в РФ.

«Якщо влада прямо скаже, що вона оголошує мобілізацію, то це сильно похитне її статус в очах електорату», – вважає росіянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus