USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чехія відмовляється приймати біженців, прикриваючись українцями

29 Серпня 2018 09:26
Глава чеського уряду і лідер руху ANO Андрей Бабіш заявив, що вони приймають людей з України, тому більше не приймуть жодного біженця, які прибули до Євросоюзу через Середземне море, інформує Mukachevo.net.

За словами прем'єра, за цей рік вони вже депортували з країни 2376 нелегальних іммігрантів, а минулого року понад 1000 громадян України, які незаконно працювали у країні.

Зазначимо, дуже велика кількість закарпатців теж знаходяться на заробітках саме в Чехії. За останні 2 роки через державну програму "Схема України" в Чехію прибуло понад 13 тисяч працівників.

— Чехія не прийме жодного біженця, який переправляється в Євросоюз через Середземне море, адже приймає людей з України, заявив Андрей Бабіш перед вильотом до Італії.

Офіційно повідомляється, що зараз близько 70 тисяч українців офіційно працюють у Чехії. В уряді нарікають на брак робочої сили в країні, закликаючи залучати її з-за кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus