USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Чемпіонат з рукопашного бою зібрав у Ківерцях 150 спортсменів

30 Березня 2017 16:18
У приміщенні Ківерцівської дитячої-юнацької спортивної школи 26 березня відбувся перший відкритий дитячо-юнацький чемпіонат міста Ківерці з рукопашного бою. Організатором турніру виступив Волинський обласний спортивний клуб «Магістр» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомляє прес-служба Фонду.

На урочистому відкритті чемпіонату, право підняття державного прапору було доручено дворазовим майстрам спорту України з рукопашного бою та універсального бою Владиславу Тіпухову та Тарасу Стефановському.

Перед початком змагань до присутніх з вітальним словом звернулися гості та члени оргкомітету, зокрема представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Ківерцівському районі Ольга Матвійчук, зазначила:

«Розвитку дитячого спорту Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» приділяє значну увагу. Підтримка та організація змагань здійснюється у рамках програми «Волинь спортивна», яку реалізовує Фонд. Ми раді, що в нашому місті є можливість проводити змагання такого рівня і надалі намагатимемося підтримувати ініціативи тренерів та вихованців ДЮСШ».
Участь у змаганнях взяло близько 150 спортсменів – представників різних видів єдиноборств: рукопашного бою (ВОСК «Магістр», ВРКРБ «Інсайт», СК «Легіон»), козацького двобою (СК «Герць»), змішаних єдиноборств ММА (СК «Воїн») із Ківерцівського, Рожищенського та Луцького районів. Турнір проходив серед спортсменів віком від 8 до 17 років у двох етапах спортивної підготовки: початкового та навчально-тренувального.

Незважаючи на старт – перший турнір з цього виду спорту у Ківерцях - змагання відбулися на високому організаційному та спортивному рівні. Юні бійці в ході своїх поєдинків продемонстрували володіння широким арсеналом ударної та кидкової техніки, тактичними прийомами ведення спортивних двобоїв, заповзятість, міцність духу та велике прагнення до перемоги. Саме тому, головною суддівською колегією під час нагородження переможців та призерів, низку спортсменів було відзначено спортивними кубками додатково за волю до перемоги та кращу техніку. Серед них: Дмитра Васильчука (СК «Легіон»), Андрія Протасюка, Максима Петренка (ВРКРБ «Інсайт»), Юрія Пасича (СК «Воїн»), Дениса Грищука, Давида Яковчука, Павла Омелюка (ВОСК «Магістр»), Павла Ящука (СК «Герць»).

Серед ківерчан переможцями та призерами у своїх віко-вагових категоріях стали: Віктор Блінов – 1 місце (12-13 років, до 40 кг), Ілля Юскевич-Красковський – 3 місце (12-13 років, до 50 кг), Максим Верема – 1 місце (14-15 років, до 70 кг), Андрій Поліщук – 2 місце (16-17 років, до 55 кг), Назарій Ярмошик – 1 місце (16-17 років, до 60 кг), Ілля Бенях – 3 місце (16-17 років, до 70 кг).

В командному заліку місця розподілилися так: третє місце чемпіонату виборов клуб змішаних єдиноборств ММА «Воїн» (головний тренер – А.Зінчук), друге посів клуб рукопашного бою «Інсайт» (головний тренер – В.Паліївець), а переможцем став клуб рукопашного бою «Магістр» (головний тренер – Д.Грисюк).
Довідково:

Рукопашний бій, як вид спорту, раніше на теренах Ківерщини ніколи не розвивався, а був широко представлений багатьма клубами та організаціями лише в обласному центрі. Його появі у Ківерцях передувала організація проведення весною 2015 року для юнаків та молоді міста курсів самооборони та самозахисту. Для їх забезпечення було запрошено кілька майстрів спорту України, інструкторів з рукопашного бою клубу «Магістр». Після успішного завершення іспитів та великого попиту у цьому виді спорту серед дітей та юнаків міста, керівництвом ВОСК «Магістр» було прийнято рішення про відкриття філіалу свого Клубу в Ківерцях з осені 2015 року. За два роки діяльності, у місті до занять було залучено понад 60 дітей та підлітків, багато з яких активно беруть участь у різних змагання клубного, міського та обласного рівнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus