USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через аферу «Континіуму» на ДКП «Луцьктепло» заблокували рахунки

25 Липня 2017 15:25
Банківські рахунки ДКП «Луцьктепло» заморозили через фірму-прокладку «Тепелен», із групи «Континіум», яка намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень. Директор «Луцьктепла» каже, що через шахрайські схеми вони опинилися у вкрай складному становищі, й просить фінансової підтримки з міської казни.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25-го липня.

«Щодо штопору пільг і субсидій – ми не можемо належно працювати, бо держава не надала нам компенсацію за пільги для населення. Окрім цього, нам арештували абсолютно всі банківські рахунки через авантюру з фірмою-прокладкою «Тепелен», адже вона, завдяки шахрайським схемам, паралізувала роботу підприємства, відповідно, ми не маємо ні копійки. Ми подали позов до суду щодо арешту рахунків, аби його зняли. Тому просимо нас дофінансувати, гроші підуть на казначейські рахунки», - розповіла директор «Луцьктепла» Валентина Малютіна.

ЧИТАТИ ЩЕ: «КОНТИНІУМ» ХОЧЕ ПРИВАТИЗУВАТИ «ЛУЦЬКТЕПЛО» - ПРОСТО БІЗНЕС

Зі слів директора департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, з бюджету пропонують виділити комунальникам 1.562 мільйона гривень за сплату оренди на котельну на Карбишева, 2 мільйона гривень на заміну та ремонт труб і 4 мільйони гривень на зарплати працівникам.

Члени комісії підтримали пропозиції, а ухвалювати їх будуть під час сесійного засідання міської ради.

Нагадаємо, що через шахрайські схеми та незаконні рішення судів 2012 року ТОВ «Тепелен» отримало право стягнути 28 мільйонів гривень боргу за послуги, які, фактично, «Луцьтепло» вже винне іншому контрагенту. Відтак, борг подвоївся, при цьому вимагаються гроші за послуги, які не були надані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
волидимир Показати IP 25 Липня 2017 15:39
Скільки вже те Луцьктепло буде красти гроші громадян.. Кожен місяць їм додатково виділяють гроші громади то на труби , то на борги то на зарплату. Може влада та правоохоронні органи глянуть яка там в керівництва зарплата та премії по 20 тис грн. А премії не за гарну роботу а за те що борги по 150 млн. Злодій на злодієві сидить та злодієм поганяє. Зараз знову скажуть давайте піднімемо тарифи бо ми прокралися а ви заплатіть. Продайте хати, вілли та автомобілі керівництва і заплатіть борги.
лучанка до волидимир Показати IP 25 Липня 2017 23:24
А красти в Луцьктепло будуть доти, доки ним буде "керувати" сумнозвісний бандитський "Континіум" і аж коли не задавиться краденими у лучан грошима Івахов.
Лучанин до волидимир Показати IP 27 Грудня 2017 20:59
Нічого вони не крадуть! Це все "Континіум"!
Микола Показати IP 25 Липня 2017 19:04
У 2014 році схожа ситуація вже була на ДП "Волиньторф", де "континіумовський" директор Сергій Голоюх теж вивів із рахунків підприємства 6 мільйонів гривень на підставну фірму, що ледь не спричинило банкрутство підприємства. Так що я не здивуюся, якщо із Луцьктеплом "Континіум" буде діяти за старою перевіреною схемою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus