USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Просто бізнес: чому насправді «Континіум» хоче відкликати депутатів Луцькради

18 Липня 2017 12:07
Використовуючи шахрайську схему, одна з фірм-прокладок олігархічної групи «Континіум» під назвою «Тепелен» хоче отримати 28 мільйонів гривень за буцімто надані послуги. Натомість, аби провернути цю справу їм потрібна власна більшість депутатів Луцької міської ради. Відтак, тих, хто принципово відмовився брати участь в грабунку міста, тепер намагаються відкликати за кошти того ж «Континіуму».

Про це стало відомо під час позачергової 28-ї сесії Луцької міської ради.

Депутат Сергій Була, який просто з прес-конференції ініціаторів відкликання депутатів прийшов на сесійне засідання, висловив сподівання, що координатор цього проплаченого «Континіумом» дійства, депутат БПП «Солідарність» Артем Запотоцький якнайшвидше вилікується, після чого Була пообіцяв «поговорити як мужчина з мужчиною».

Сергій Була зауважив, що питання не в секретарю і не зміні влади, а в банальних бізнес-інтересах групи «Континіум»:

«Забрали «Водоканал» та «Луцьктепло», а їм це потрібно. Вони не знайшли іншого способу впливати на нас, як відкликати. Бо їм треба контроль над цими підприємствами. А коли вони («Континіум», - ВН) побачили, що в них не буде надходжень і за що купувати виборців, то штучно створили борг для «Луцьктепла» і тепер намагаються його отримати», - зазначив депутат.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, фірма-прокладка, зареєстрована на Кіпрі, з групи «Континіум» намагається незаконно стягнути з ДКП «Луцьктепло» 28 мільйонів гривень, чим планує довести його до банкрутства, аби приватизувати у подальшому. Сам борг є штучно задвоєним, адже за надані послуги підприємство винне кошти іншому контрагенту.

Зі слів депутата, всі розуміють, що «Континіум» хоче отримати «Луцьктепло», а все майно і ділянки оформлялись для того, аби їх арештувати. Відтак, штрафи і пеня, яку «Континіум» намагається стягнути, не дозволить підприємству працювати.

«Тому їм потрібна більшість, щоб впливати на місто», – резюмував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 18 Липня 2017 15:06
і до гадалки не треба ходити, що кончиніум і БПП хочуть приватизувати Луцьк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus