USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Через аварію в електромережі у Луцьку зупинились тролейбуси. Оновлено

25 Вересня 2017 21:07
На проспекті Волі у Луцьку зупинили рух тролейбуси. Водії кажуть, що причина цьому – відключення електроенергії. Мовляв, через це зупинився рух тролейбусів у всьому місті.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Лучани кажуть, що тролейбуси стоять по всьому проспекту. Водії спочатку просили пасажирів зачекати 5-10 хвилин, проте з часом електропостачання не відновилось. В Луцькому підприємстві електротранспорту підтвердили, що причина зупинки – відсутність напруги в мережі. Відновити рух тролейбусів обіцяють вже найближчим часом, проте коли саме – не уточнюють.


За станом на 19:50 в ЛПЕ повідомили, що напруга в мережі з’явилась, тролейбуси продовжили рух. Як повідомив в коментарі Волинь24 директор з технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук, аварійне відключення трапилось через відключення одного з трансформаторів на підстанції, яка нещодавно горіла.

Проте, за станом на 20:54 вулиця Лесі Українки, проспект Волі від ЦУМу до головного корпусу СНУ - без електропостачання.

О 21:20 спеціалісти «Волиньобленерго» повідомили, що над вирішенням проблеми досі працюють. Повністю відновити електропостачання в Луцьку планують орієнтовно о 22:00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Sett Показати IP 25 Вересня 2017 20:23
На Винниченка так і немає тієї електрики вже з годину
дартаньян Показати IP 25 Вересня 2017 20:44
одні під%аси кругом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus